Facebook Pixel Έρχεται πρόταση για ταλεντάρα του ΠΑΟΚ - Δεν φαντάζεστε ποια ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει
| 2021-05-10 17:23:00

Έρχεται πρόταση για ταλεντάρα του ΠΑΟΚ - Δεν φαντάζεστε ποια ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει

Sportdog Team
Έρχεται πρόταση για ταλεντάρα του ΠΑΟΚ - Δεν φαντάζεστε ποια ευρωπαϊκή ομάδα τον θέλει

Ο "δικέφαλος του Βορρά" έχει δώσει μεγάλο βάρος και στην ενίσχυση της ομάδας με νεαρούς ποδοσφαιριστές, κάτι που δείχνει ότι κοιτάει το... μέλλον. Βέβαια αυτό κάνει και πολλούς συλλόγους από την Ευρώπη να κοιτάνε με ενδιαφέρον πολλούς από τους παίκτες του ΠΑΟΚ και να ετοιμάζονται να κάνουν τις προτάσεις τους το καλοκαίρι

ΠΑΟΚ - Άντριαν Περέιρα: Στο... στόχαστρο της Βαλερένγκα φαίνεται ότι είναι ο νεαρός παίκτης του "δικεφάλου του Βορρά". Σύμφωνα με δημοσιεύματα της νορβηγικής ιστοσελίδας "nettavisen.no" ο 21χρονος είναι από τους βασικούς παίκτες που εξετάζει ο σύλλογος από το Όσλο για να ενισχυθεί η άμυνά της, μιας και ο βασικός ποδοσφαιριστής της, Σαμ Αντεκούγκμπε πρόκειται να πωληθεί.

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει: "Ονόματα όπως ο Λαρς Γκέρσον, ο Ντάνιελ Έιντ και ο Άντριαν Περειρα έχουν συζητηθεί πρόσφατα στην Βαλερένγκα. Ο σύλλογος του Όσλο έχει ελέγξει τη δυνατότητα δανεισμού του Άντριαν Περέιρα, ο οποίος αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ με το παράθυρο μεταγραφών στη Νορβηγία να κλείνει την Τετάρτη 12 Μαΐου και αρκετοί σύλλογοι εργάζονται τώρα εντατικά για να ενισχυθούν".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags