Facebook Pixel Απόφαση σοκ! Αποβάλουν τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο από το πρωτάθλημα λόγω συμμετοχής στην ESL
| 2021-05-10 18:48:00

Απόφαση σοκ! Αποβάλουν τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο από το πρωτάθλημα λόγω συμμετοχής στην ESL

Sportdog Team
Απόφαση σοκ! Αποβάλουν τεράστιο ευρωπαϊκό σύλλογο από το πρωτάθλημα λόγω συμμετοχής στην ESL

Φαίνεται ότι τα προβλήματα για τους συλλόγους που έμειναν... πιστοί στην European Super League δεν έχουν τελειώσει. Μετά την πιθανή ποινή τους από πλευράς UEFA ήρθε ακόμα μια πρόταση για αποβολή ακόμα μιας από το εγχώριο μάλιστα πρωτάθλημα, κάτι που μπορεί να προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις

Γιουβέντους: "Βόμβα" στο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό στερέωμα μπορεί να βάλει η δήλωση του προέδρου της ιταλικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Γκαμπριέλε Γκραβίνα. Ο ισχυρός άνδρας της FIGC τόνισε μεταξύ άλλων ότι η "Μεγάλη Κυρία" θα μπορούσε να αποβληθεί αν δεν αποσυρθεί άμεσα από την Super League. Υπενθυμίζουμε ότι οι "bianconeri" μαζί με την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης δεν έχουν αφήσει στην άκρη το... όνειρο της ESL. 

"Όπως γνωρίζετε, εννέα σύλλογοι επέστρεψαν, αλλά υπάρχουν τρεις, μεταξύ των οποίων η Γιουβέντους, που δείχνουν τις διαθέσεις του. Υπάρχει ξεκάθαρος κανόνας της ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής και της ομοσπονδίας. Αν η εταιρεία δεν αποδέχεται αυτή την αρχή, λυπάμαι αλλά θα αποβληθεί. Ελπίζω όμως αυτή η σύγκρουση να τελειώσει άμεσα...", τόνισε ο Γκραβίνα για την Γιουβέντους.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags