Facebook Pixel Άρης - Γιάννης Μιχαλήτσος: "Ρουκέτες" από Μιχαλήτσο για Άρη - Αυτό είναι το στρατηγικό του λάθος - Τι φταίει στα play off
| 2021-05-10 20:56:00

"Ρουκέτες" από Μιχαλήτσο για Άρη - Αυτό είναι το στρατηγικό του λάθος - Τι φταίει στα play off

Sportdog Team
"Ρουκέτες" από Μιχαλήτσο για Άρη - Αυτό είναι το στρατηγικό του λάθος - Τι φταίει στα play off

Σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης μίλησε ο παλαίμαχος και πρώην τεχνικός των Κιτρίνων όπου αναφέρθηκε στην παρουσία της ομάδας στο τελευταίο κομμάτι του πρωταθλήματος της Super League όπου η εικόνα του δεν είναι αυτή που είχε όλη την προηγούμενη σεζόν

Άρης - Γιάννης Μιχαλήτσος: Στην εκπομπή "Τρίτο Ημίχρονο" του Metropolis 95.5 μίλησε ο πρώην τεχνικός, αλλά και παλαίμαχος παίκτης, των Κιτρίνων όπου αναφέρθηκε στον απολογισμό της ομάδας στα play off της Super League, ενώ χαρακτήρισε στρατηγικό λάθος την μη απόκτηση του Μπαράλες τον Ιανουάριο.

"Καταρχάς ο Άρης έχει κάνει μία καλή χρονιά, αλλά στα πλέι οφ δεν πατάει καλά και αυτό φαίνεται. Στο χθεσινό παιχνίδι ο Μάντζιος επέλεξε να αλλάξει το σύστημα, αυτό το έκανε και ο Γκαρσία όταν δεν έπαιρνε αποτελέσματα. Δεν έφταιξε που άλλαξε το σύστημα ο Μάντζιος και ο Άρης δεν πήρε αποτέλεσμα στην Τούμπα. Η ομάδα δεν έχει τρεξίματα και παίκτες βαρόμετρα που έκαναν τη διαφορά στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, στα πλέι οφ βγάζουν κόπωση. Ο Άρης τα ματς τα κέρδιζε με 1-0 και πίεζε από το πρώτο λεπτό. Τώρα οι παίκτες δεν έχουν τις δυνάμεις και την ενέργεια που είχαν το προηγούμενο διάστημα. Το μεγάλο όπλο του ΠΑΟΚ χθες στην Τούμπα ήταν το δίδυμο του Μιχαηλίδη και Βιεϊρίνια στην άμυνα. 

Ο ΠΑΟΚ πατούσε από την αρχή καλύτερα από τον Άρη και έφτασε σε ένα σημείο να έχει κατοχή 73%. Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση και φαινόταν στο γήπεδο ότι είναι καλά. Ο Άρης έπαιζε... κλέφτικο ποδόσφαιρο και έχει ένα μειονέκτημα, του λείπει ο δεινός σκόρερ και το πιο βασικό έχει κοντή άμυνα. Ήταν τρομερό λάθος που δεν αποκτήθηκε ο Μπαράλες που συμμετέχει και επιθετικά και αμυντικά στο ψηλό παιχνίδι. Αν ρωτήσεις έναν αμυντικό ποιον δεν θέλει να έχει αντίπαλο, είναι ο Μπαράλες. Είναι ο καλύτερος κεφαλοσφαιριστής στην Ελλάδα και ήταν λάθος του Άρη που δεν τον πήρε και απέκτησε τον Μήτρογλου που δεν του βγήκε και δεν ξέρουμε αν θα του βγει. Ήταν ένα στρατηγικό λάθος", ανάφερε ο πρώην παίκτης της ΠΑΕ Άρης, Γιάννης Μιχαλήτσος.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags