Facebook Pixel Έδρα... έκπληξη για τον τελικό του Champions League - Τέλος Τουρκία και Αγγλία
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-10 22:06:00

Έδρα... έκπληξη για τον τελικό του Champions League - Τέλος Τουρκία και Αγγλία

Sportdog Team
Έδρα... έκπληξη για τον τελικό του Champions League - Τέλος Τουρκία και Αγγλία

Μέρες που απομένουν για την διεξαγωγή του μεγάλου φινάλε της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στην Ευρώπη τελειώνουν με το μέρος που θα γίνει το... ραντεβού της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι να είναι στον... αέρα και αυτό λόγω του κορωνοϊού που συνεχίζει την πορεία του σε ολόκληρο τον πλανήτη, αλλά και στην "Γηραιά Ήπειρο"

Champions League - Ντραγκάο: Ακόμα μια άκαρπη συνάντηση μεταξύ της αγγλικής κυβέρνησης και της UEFA για το που θα γίνει ο τελικός μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Τσέλσι έγινε την Δευτέρα (10/5). Οι Βρετανοί συνεχίζουν να θέτουν το Γουέμπλεϊ σαν το ιδανικό γήπεδο για το μεγάλο... φινάλε, με την αιτιολογία της ύπαρξης οπαδών, κάτι που φαίνεται να μην έπεισε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία.

Πλέον UEFA, έχοντας καταλάβει ότι η Τουρκία, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού και των μέτρων που ισχύουν εκεί, δεν μπορεί να διοργανώσει τον τελικό ρίχνει στο... τραπέζι ένα νέο γήπεδο, αυτό της Πόρτο στη Λισαβώνα. Αυτό γίνεται μιας και στην Πορτογαλία η κατάσταση είναι πολύ πιο χαλαρή, απ' ότι στην γειτονική χώρα με τα περιοριστικά μέτρα. Η οριστική απόφαση για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού του Champions League αναμένεται να παρθεί την Τρίτη 11/5, με το Ντραγκάο να είναι ένα από τα μεγάλα φαβορί πλέον.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags