Facebook Pixel ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: "Τρέλα" για Κύπελλο στον ΠΑΟΚ - Τα τρελά λεφτά Σαββίδη και το κόλπο Γκαρσία - "Ματ" σε Μαρτίνς
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-10 22:36:00

"Τρέλα" για Κύπελλο στον ΠΑΟΚ - Τα τρελά λεφτά Σαββίδη και το κόλπο Γκαρσία - "Ματ" σε Μαρτίνς

Sportdog Team
"Τρέλα" για Κύπελλο στον ΠΑΟΚ - Τα τρελά λεφτά Σαββίδη και το κόλπο Γκαρσία - "Ματ" σε Μαρτίνς

Οι Θεσσαλονικείς πάνε φορτσάτοι στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας (22/5), όπου θα κοντραριστούν με τους Ερυθρόλευκους. Η μεγάλη βελτίωση του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ και ο προβληματισμός των Πειραιωτών.
 

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Ο ΠΑΟΚ το τελευταίο διάστημα έχει κάθε λόγο να χαμογελά, από τη στιγμή που οι διοικούντες βλέπουν σιγά σιγά να δικαιώνονται για την επιλογή να στηρίξουν ένα δικό τους παιδί, τον Πάμπλο Γκαρσία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός μπορεί για μεγάλο διάστημα να μην ήταν αυτός που έπρεπε στον πάγκο των πρώην πρωταθλητών Ελλάδος, ωστόσο τα πλέι οφ του έδωσαν την ευκαιρία να ωριμάσει απότομα και να έχει όλο αυτό άμεσο αντίκτυπο στην αγωνιστική κατάταση του ΠΑΟΚ. 

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα από την αμυντική λειτουργία του κλαμπ δεν θα μπορούσε να υπάρχει, μιας και πλέον δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, ενώ το προηγούμενο διάστημα σε αρκετές περιπτώσεις η άμυνα θύμιζε και λίγο παιδική χαρά. Όλο αυτό οφείλεται σε τρία πράγματα. Την στήριξη προς το πρόσωπο του Πασχαλάκη, το ανέβασμα του Βαρέλα, ο οποίος θυμίζει τον παίκτη που ήταν κέρβερος και είχε αναγκάσει την οικογένεια Σαββίδη να του δώσει τρελά χρήματα και τέλος την αλλαγή συστήματος με την τοποθέτηση τριών στόπερ να δικαιώνει πλήρως τον Πάμπλο Γκαρσία, ο οποίος παράλληλα έχει δώσει ρόλο ξανά στον Μιχαηλίδη, ο οποίος για μεγάλο διάστημα έδειχνε να μην υπολογίζεται.

Σε όλα αυτά βάλτε και το γεγονός ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης όσα ματς έδωσε μέχρι στιγμής ήταν στο... κόκκινο με βασικούς παίκτες να τραβάνε το κουπί, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό, όπου ο Πέδρο Μαρτίνς έχει προβεί σε αρκετές αλλαγές για να δώσει χρόνο και σε νέα παιδιά, κάτι που προβληματίζει τους ανθρώπους του Πειραιά, για πιθανή χαλάρωση πριν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, στον οποίο ο ΠΑΟΚ θα πάει για ένα ματς δίχως... αύριο, έχοντας κεκτημένη ταχύτητα από τα πλέι οφ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βάζει... βόμβες ο Αναστασιάδης - "Ψηλωμένος ο Ολυμπιακός - Θα το παίρναμε σίγουρα αν..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags