Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ της ώρας για ΠΑΟ - Τέτοιο προπονητή θα πάρει - Να γιατί έδιωξε τώρα τον Μπόλονι
| 2021-05-11 12:07:00

Ρεπορτάζ της ώρας για ΠΑΟ - Τέτοιο προπονητή θα πάρει - Να γιατί έδιωξε τώρα τον Μπόλονι

Sportdog Team
Ρεπορτάζ της ώρας για ΠΑΟ - Τέτοιο προπονητή θα πάρει - Να γιατί έδιωξε τώρα τον Μπόλονι

Εξελίξεις αναμένονται άμεσα στον Παναθηναϊκό, καθώς μετά την αποχώρηση του Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο της ομάδας, οι Πράσινοι αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του.

Παναθηναϊκός: Ένας προπονητής με εγνωσμένη αξία θα επιλεγεί από τον Παναθηναϊκό για να αντικαταστήσει εν όψει της νέας σεζόν τον Λάζλο Μπόλονι, όπως τόνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Διονύσης Δεσύλλας.

«Τον επόμενο προπονητή θα τον διαλέξει ο Γιάννης Αλαφούζος. Πρέπει να δούμε αν θα συνεχίσει ο Πιέρ Ντρεοσί τη νέα χρονιά ή όχι. Σίγουρα είναι ο γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού αλλά τον πρώτο και τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ιδιοκτήτης. Είτε με Ντρεοσί, είτε χωρίς», ανέφερε και πρόσθεσε: «Δεν νομίζω ότι θα αργήσουμε να μάθουμε τι μέλλει γενέσθαι. Την επόμενη εβδομάδα θα ξέρουμε. Έχουν προταθεί ήδη πολλοί. Το σκεπτικό του Αλαφούζου είναι να πάμε σε ένα προπονητή εγνωσμένης αξίας. Αυτή είναι η πρόθεση».

Όσο για το άμεσο διαζύγιο με τον Μπόλονι; «Αποφασίστηκε να αποχωρήσει από τώρα, για να προχωρήσει με τον επόμενο προπονητή του ο Παναθηναϊκός και να χτίσει για τη νέα χρονιά. Ο Μπόλονι παρέλαβε μια ομάδα ημιδιαλυμένη, έκανε ένα σερί, διόρθωσε πράγματα, αλλά στην συνέχεια δεν έδειξε μια βελτίωση, μια άλλη εικόνα και τώρα έχουμε ένα άλλο, αρνητικό σερί».

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags