Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πήρε... σκούπα ο Συλαϊδόπουλος - Αυτός ο βασικός του ΠΑΟ μένει εκτός με Άρη (ΦΩΤΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-11 16:37:00

Πήρε... σκούπα ο Συλαϊδόπουλος - Αυτός ο βασικός του ΠΑΟ μένει εκτός με Άρη (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Πήρε... σκούπα ο Συλαϊδόπουλος - Αυτός ο βασικός του ΠΑΟ μένει εκτός με Άρη (ΦΩΤΟ)

Γνωστή έγινε η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα της Τετάρτης (12/5) με τους Κίτρινους στη Θεσσαλονίκη. Από τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού εντύπωση κάνει η απουσία ενός από τους ποδοσφαιριστές που είχε στηρίξει όσο κανέναν ο Λάζλο Μπόλονι κατά την παρουσία του στον πάγκο των Πρασίνων

Παναθηναϊκός: Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των Πρασίνων την Τρίτη (11/5) για τον αγώνα της Τετάρτης (12/5) με τον Άρη στην Θεσσαλονίκη, με τον Σωτήρη Συλαϊδόπουλο να είναι στο... τιμόνι της ομάδας μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι. Στα θετικά που είδε ο Έλληνας τεχνικός ήταν η επιστροφή του Μαουρίσιο, αλλά και του Σαβιέρ στην δράση μετά από αρκετό, ενώ καιρό, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Νιάς - Βέλεθ που είναι τιμωρημένοι, αλλά και το Καμπετσή που δεν ολοκλήρωσε καν την προπόνηση λόγω κάκωσης στον έσω πλάγιο σύνδεσμο.

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη με τους: Διούδη, Ξενόπουλο, Χριστογεώργο, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Αγιούμπ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνη, Σάντσες, Μπουζούκη, Βιγιαφάνιες, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδη, Καραγιάννη, Πούγγουρα, Αλεξανδρόπουλο, Μολό, Τζαβίδα, Μαουρίσιο.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags