Facebook Pixel Με αυτόν μίλαγε στο τηλέφωνο ο Μπόλονι στο ΠΑΟ - ΑΕΚ - Τι συνέβη και σήκωσε το ακουστικό
| 2021-05-11 18:43:00

Με αυτόν μίλαγε στο τηλέφωνο ο Μπόλονι στο ΠΑΟ - ΑΕΚ - Τι συνέβη και σήκωσε το ακουστικό

Sportdog Team
Με αυτόν μίλαγε στο τηλέφωνο ο Μπόλονι στο ΠΑΟ - ΑΕΚ - Τι συνέβη και σήκωσε το ακουστικό

Η εικόνα του Ρουμάνου τεχνικού να μιλάει στο κινητό του τηλέφωνο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Ένωση την Κυριακή (9/5) στο γήπεδο της Λεωφόρου έχει γίνει viral. Ποιος όμως κάλεσε στο τηλέφωνο τον τεχνικό των Πρασίνων εν ώρα αγώνα και τι ήταν το τόσο σημαντικό που έπρεπε να του πει σε εκείνη την ακατάλληλη στιγμή;

Παναθηναϊκός - Πιερ Ντρεοσί: Σίγουρα η εικόνα που είδαμε την Κυριακή (9/5) με τον Λάζλο Μπόλονι να μιλάει στο τηλέφωνο κατά τη διάρκεια του αγώνα των Πρασίνων με την ΑΕΚ στο γήπεδο της Λεωφόρου δεν είναι συχνή και σίγουρα δεν δείχνει και επαγγελματία. Το πιο σύνηθες είναι κάποιος από τους βοηθούς των τεχνικών να έχει hands free ή ενδοεπικοινωνία για να μπορεί να μεταφέρει τις οδηγίες εκτός πάγκου στον πρώτο προπονητή. Βέβαια κάτι τέτοιο στο "Τριφύλλι" δεν συνέβη με τον Ρουμάνο να γίνεται viral. Το ερώτημα βέβαια είναι το ποιος τον πήρε τηλέφωνο την ώρα του ντέρμπι. Η απάντηση είναι ο Γάλλος γενικός διευθυντής των Πρασίνων.

Συγκεκριμένα ο ίδιος ήταν στις εξέδρες της Λεωφόρου, με τον Μπόλονι να θέλει να του ζητήσει την άποψή του για κάτι επάνω στον αγώνα. Ο Πιερ Ντρεοσί απάντησε στον πρώην προπονητή της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και κάπου εκεί η κάμερα της Nova έπιασε τη στιγμή κάνοντας την εικόνα... viral.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags