Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Μετά τον Μπόλονι ο κόσμος του ΠΑΟ θέλει να διώξει Αλαφούζο - Τι ετοιμάζεται την Κυριακή (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-11 19:26:00

Μετά τον Μπόλονι ο κόσμος του ΠΑΟ θέλει να διώξει Αλαφούζο - Τι ετοιμάζεται την Κυριακή (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Μετά τον Μπόλονι ο κόσμος του ΠΑΟ θέλει να διώξει Αλαφούζο - Τι ετοιμάζεται την Κυριακή (ΦΩΤΟ)

Ο Ρουμάνος τεχνικός πλήρωσε το... μάρμαρο για την κακή πορεία του Παναθηναϊκού και τον αποκλεισμό του από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να τον απολύει το βράδυ της Δευτέρας (10/5). Οι φίλοι όμως της ομάδας θεωρούν ότι ο κύριος υπεύθυνος για την εικόνα του συλλόγου είναι ο άλλος

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Φαίνεται ότι η απόλυση του Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο των Πρασίνων δεν ηρέμισε τον κόσμο της ομάδας για την κακή εικόνα της ομάδας και την φετινή σεζόν. Οι φίλοι του "Τριφυλλιού" πιστεύουν ότι ο υπεύθυνος για την ακόμα μια αποτυχημένη χρονιά είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ και μάλιστα οργανώνουν δράσεις εναντίον. Όπως έγινε γνωστό υπάρχει κάλεσμα μέσα από το facebook για πορεία διαμαρτυρίας την Κυριακή (16/5) με το τίτλο " Ο Π.Α.Ο ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ - ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ -ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ" και τόπο συγκέντρωσης το Πεδίο του Άρεως στις 16:00.

"Το ποδοσφαιρικό τμήμα περνάει μία από τις χειρότερες μέρες της ιστορίας του και ο υπεύθυνος για αυτή τη κατάντια έχει ονοματεπώνυμο: Ιωάννης Αλαφούζος. Από τη μέρα που ανέλαβε τις τύχες της ΠΑΕ, ο σύλλογος ολοένα και μικραίνει.

Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους φίλους του Παναθηναϊκού Αθλητικού Ομίλου να παρευρεθούμε την Κυριακη 16/5 στο Πεδίον του 'Αρεως και να βρωντοφωνάξουμε την αγανάκτηση μας: « ΣΗΚΩ ΦΥΓΕ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ». Στο σημείο που έχουμε περιέλθει ΔΕΝ μας απασχολεί η διάδοχη κατάσταση ( που είμαστε σίγουροι οτι θα υπάρξει ) αλλά μονάχα η απομάκρυνση της πιο επικίνδυνης διοίκησης που γνώρισε ποτέ του ο Μεγάλος Σύλλογος.

Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία ξεκινάει μονάχα ως αρχή μια σειράς δράσεων που δεν θα σταματήσουν μέχρι την οριστική και αμετάκλητη απομάκρυνση του απ΄την ομάδα μας. Θα ευχόμασταν το συγκεκριμένο κάλεσμα να μην γινόταν μέσω των ΜΚΔ αλλά αυτή τη στιγμή ειναι το μονάδικο μέσο που έχουμε. Διαδώστε το μήνυμα. Ο σύλλογος μας χρειάζεται.

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ Ο ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΣ ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ.

ΛΑΕ ΤΟΥ ΠΑΟ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΖΟΥΝΕ - Ή ΤΩΡΑ Ή ΠΟΤΕ", αναφέρουν χαρακτηριστικά οι διοργανωτές για τη διαμαρτυρία που στρέφεται κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και ο Γιάννης Αλαφούζος σίγουρα δεν νιώθει... άνετα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags