Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τηλέφωνο Αλαφούζου σε Μπόλονι - Παίρνει κι άλλους στην έξοδο - Αυτούς… καθαρίζει από τον ΠΑΟ!
| 2021-05-11 18:58:00

Τηλέφωνο Αλαφούζου σε Μπόλονι - Παίρνει κι άλλους στην έξοδο - Αυτούς… καθαρίζει από τον ΠΑΟ!

GOALάρες by Εvaggelistis
Τηλέφωνο Αλαφούζου σε Μπόλονι - Παίρνει κι άλλους στην έξοδο - Αυτούς… καθαρίζει από τον ΠΑΟ!

Αποκάλυψη που θα... τρομάξει κόσμο εντός του Παναθηναϊκού. Πώς γράφτηκε το φινάλε του Ρουμάνου προπονητή στο Τριφύλλι, η οικονομική συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών και η έκθεση που του ζητήθηκε από τη διοίκηση και "καίει" πάρα πολλούς. Δεν είναι μόνο ο Ντρεοσί!

Παναθηναϊκός: Βελούδινο, τελικά, αν και πρόωρο, το διαζύγιο του Γιάννη Αλαφούζου με τον Λάζλο Μπόλονι! Ο Ρουμάνος τεχνικός που είχε μια πολύ καλή σχέση κι απευθείας επικοινωνία με το αφεντικό του Παναθηναϊκού, είναι αλήθεια πως δεν περίμενε οτι θα του ζητούσε να "τελειώσουν" πρίν απο την ολοκλήρωση των πλει οφ κι ενώ απέμεναν μόλις 2 αγωνιστικές (την Τετάρτη με Άρη, την Κυριακή με Ολυμπιακό)

Κόντρα μάλιστα σε αυτό που ακούστηκε ή και γράφτηκε, ότι άλλοι (Ντρεοσί, Μαυροκουκουλάκης, Βλάχος...) ενημέρωσαν τον Μπόλονι για το "φινάλε", η δική μας ενημέρωση θέλει τον Ρουμάνο να είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον "Μίστερ Σκάι". Και μάλιστα σε καλό κλίμα, απόδειξη της σχέσης εκατέρωθεν σεβασμού...

Θα πρέπει επίσης να αποκαλύψουμε πως το διαζύγιο βγήκε τόσο γρήγορα και...ξαφνικά, γιατί δεν χρειάστηκε να γίνει η παραμικρή διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο πλευρών (για αποζημιώσεις κτλ). Όλα αυτά είχαν προβλεφθεί στο συμβόλαιο το περασμένο φθινόπωρο, είτε λυνόταν πρίν απο την λήξη του (Ιούνιο του 2022) με ευθύνη του Παναθηναϊκού, είτε με ευθύνη του κόουτς. Ολα ήταν προκαθορισμένα και έτσι το "καθάρισμα" ήταν πολύ πιο εύκολο κι άμεσο.

Ο Αλαφούζος μπορεί να "τελείωσε" τον Μπόλονι αλλά αυτό δεν σημαίνει κιόλας πως δεν εκτιμάει την άποψη/γνώσεις του αλλά και την εμπειρία που απέκτησε σε αυτό το 7μηνο του στον Παναθηναϊκό. Τι σημαίνει αυτό; Πως ο Ρουμάνος θα κάνει ή έχει κάνει την εκθεσή του στο αφεντικό, για πρόσωπα, πράγματα και γενικότερα καταστάσεις στον "άρρωστο" και χωρίς "βάσεις" (κατά την γνώμη του) πράσινο Οργανισμό. Σε δική μου ερμηνεία αυτό σημαίνει πως μπορεί τελικά να "φαγώθηκε" ο Μπόλονι αλλά κι αυτός φρόντισε να φαγωθούν πολλοί (κι δεν αναφέρομαι στον Ντρεοσί, ο Γάλλος είναι άλλη ...κατηγορία)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ρότσα: "Ανεπίτρεπτο αυτό που έγινε στον ΠΑΟ - Μάλωσε με τους παίκτες - Θα σκοτωθούν με Ολυμπιακούς;"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags