Facebook Pixel ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Απόφαση Μελισσανίδη - Τέλος δύο top ονόματα - Σκάει χρήμα για μεταγραφή - Πρώην του ΠΑΟΚ
| 2021-05-11 20:37:00

Απόφαση Μελισσανίδη - Τέλος δύο top ονόματα από ΑΕΚ - Σκάει χρήμα για μεταγραφή - Πρώην του ΠΑΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Απόφαση Μελισσανίδη - Τέλος δύο top ονόματα από ΑΕΚ - Σκάει χρήμα για μεταγραφή - Πρώην του ΠΑΟΚ

"Σκούπα" με απόφαση του προέδρου. Ποιοι φεύγουν και για ποιον παίκτη θα... σπρώξει πολλά λεφτά. Οι φήμες για τον πρώην ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου της Θεσσαλονίκης και οι μεγάλες αλλαγές που έρχονται στο Κιτρινόμαυρο ρόστερ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: Η ΑΕΚ κατέκτησε το πολυπόθητο ευρωπαϊκό εισιτήριο και πλέον στρέφεται στον μεταγραφικό της σχεδιασμό ενόψει της νέας χρονιάς! Πάντως, όπως είναι λογικό το μεγαλύτερο βάρος αναμένεται να δοθεί στην θέση του τερματοφύλακα, αλλά και του βασικού σέντερ φορ, μετά το οριστικό τέλος με τον Νέλσον Ολιβέιρα. 

Προς το παρόν για τη θέση του γκολκίπερ τον πρώτο λόγο δείχνει να έχει ο Φαμπιάνο, χωρίς όμως να είναι η περίπτωση που θα κάνει την τρελή διαφορά. Όσον αφορά τις υπάρχουσες λύσεις, όλα δείχνουν ότι ο Παναγιώτης Τσιντώτας θα ξεκινήσει τη νέα χρονιά ως δεύτερος, πίσω από τον παίκτη που θα έρθει. Κάτι που σημαίνει πως ο Αθανασιάδης θα δοθεί ως δανεικός, για να είναι τρίτος και τη νέα χρονιά ο Χατζηεμμανουήλ. Από εκεί και πέρα, υπάρχει και ο νεαρός Θεοχάρης.

Όσον αφορά την θέση του στράικερ, στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να υπάρχει το μεγάλο φαβορί, ενώ είναι δεδομένο πως θα μείνει και τη νέα σεζόν ο Ανσαριφάρντ, χωρίς όμως να ξεκινάει βασικός. Έχει ακουστεί και το όνομα του Ευθύμη Κουλούρη, χωρίς να είναι κάτι σίγουρο, μιας και ο Δημήτρης Μελισσανίδης δείχνει να είναι διατεθειμένος να κάνει την υπέρβαση για τη συγκεκριμένη θέση, υπέρβαση που δεν μπορεί να προσφέρει ο Κουλούρης, ο οποίος την τελευταία χρονιά έχασε τη θέση του μέχρι και στην Εθνική Ελλάδος. Όσον αφορά τους Χριστόπουλο και Κοσίδη, η λογική λέει ότι ο ένας θα είναι ο τρίτος φορ της ομάδας, ενώ ο άλλος θα παραχωρηθεί ως δανεικός, για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέος… Παπασταθόπουλος στο Λιμάνι - Τα δίνει όλα για να τον πάρει η ΑΕΚ - "Χουνέρι" από Ολυμπιακό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags