Facebook Pixel ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα η UEFA - Συνάντηση με Ζαγοράκη και Κυβέρνηση - Όλα... στον αέρα!
| 2021-05-11 23:27:00

Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα η UEFA - Συνάντηση με Ζαγοράκη και Κυβέρνηση - Όλα... στον αέρα!

Του Ηλία Λιβάνιου
Ταξίδι αστραπή στην Ελλάδα η UEFA - Συνάντηση με Ζαγοράκη και Κυβέρνηση - Όλα... στον αέρα!

Ραγδαίες εξελίξεις! Υπάρχει κίνδυνος να τα... βροντήξει και να φύγει ο Θοδωρής Ζαγοράκης από την ΕΠΟ; Ραντεβού που θα κρίνει πολλά για την επόμενη ημέρα στο ελληνικό ποδόσφαιρο!

ΕΠΟ - Θοδωρής Ζαγοράκης: Ταξίδι εξπρές αναμένεται να κάνουν αύριο (12/5) αξιωματούχοι της UEFA, οι οποίοι θα συναντηθούν με το προεδρείο της ΕΠΟ και κυβερνητικά στελέχη. Ο Ζόραν Λάκοβιτς και οι στενοί του συνεργάτες θα συζητήσουν για τις διατάξεις που καταπατούν το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Το θέμα το έχει θίξει ήδη με επιστολή της η ΕΠΟ σε FIFA και UEFA , ενώ έχει γίνει και η σχετική ενημέρωση στον υφυπουργό αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη. Αυτή θα είναι η πρώτη ουσιαστικά κουβέντα που θα κάνει ο Θοδωρής Ζαγοράκης με τους εκπροσώπους της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, ενώ είναι βέβαιο ότι στο τραπέζι θα συζητηθούν και όσα έχουν συμβεί στο Πάρκο Γουδί, από την ημέρα που εξελέγη ο παλαίμαχος εμβληματικός αρχηγός της Εθνικής Ελλάδος.

Ο Ζαγοράκης δεν είναι καθόλου ικανοποιημένος με όσα γίνονται στην Ομοσπονδία και για αυτό τον λόγο έχει αφήσει όλα τα ενδεχόμενα για το μέλλον του ανοικτά!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags