Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Θα φέρει Μάριν στον Παναθηναϊκό - Κριτική γιατί... έμπαζε" - Τον "διώχνει" τον πρώτο μήνα;
| 2021-05-12 13:17:00

"Θα φέρει Μάριν στον Παναθηναϊκό - Κριτική γιατί... έμπαζε" - Τον "διώχνει" τον πρώτο μήνα;

του Γιώργου Κτενά
"Θα φέρει Μάριν στον Παναθηναϊκό - Κριτική γιατί... έμπαζε" - Τον "διώχνει" τον πρώτο μήνα;

Η πρώτη... μεταγραφή του προπονητή που θέλει το Τριφύλλι. Σούπερ ανάλυση για τα δύο ονόματα που έχουν ξεχωρίσει οι Πράσινοι και ο τρόπος θα "στήσουν" τη νέα ομάδα, μετά τον Λάζλο Μπόλονι.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ερόλ Μπουλούτ και Βλάνταν Μιλόγεβιτς βρίσκονται στο ρεπορτάζ των Πράσινων, ως υποψήφιοι για να καθίσουν στον πράσινο πάγκο, και το sportdog μίλησε με δύο ανθρώπους που γνωρίζουν καλά τη δουλειά τους για να μάθουμε περισσότερα για εκείνους.

"Βήμα πίσω ο Παναθηναϊκός για Μπουλούτ - Το θέμα είναι ο πρώτος μήνας - Αυτό χρειάζεται"

Για τον Τούρκο προπονητή συνομιλήσαμε με τον Γιάννη Τσιακίρη, δημοσιογράφο που γνωρίζει όσο ελάχιστοι το ποδόσφαιρο στη γειτονική χώρα:

"Είναι εξελίξιμος και έκανε πολύ καλή δουλειά όπου κι αν πήγε. Η Τουρκία έχει μειωμένα μπάτζετ, ήταν αναγκασμένος να παίξει με νέους παίκτες όπου πήγε. Είχε ένα σύνολο όμως που εμπιστευόταν. Είναι προπονητής που παίζει συγκροτημένα, με 4-5-1 ή 4-3-3, όχι περίεργα πράγματα. Έχω πολύ καλή γνώμη για εκείνον, γιατί έκανε καλή δουλειά όπου κι αν βρέθηκε. Και με τις μικρομεσαίες ομάδες τα πήγε καλά. Είναι φιλόδοξος. Δεν ξέρω αν ο Παναθηναϊκός είναι βήμα μπροστά ή πίσω για εκείνον μετά τη θητεία στη Φενέρ. Επίσης, δεν κατάλαβα ποτέ γιατί έφυγε από τη Φενέρ.

Η Τουρκία είναι μεγάλη πηγή ταλέντων και Τούρκων αλλά και παικτών από αφρικανικές χώρες. Αλλά, για εμένα, είναι σημαντικό ότι έχει στηριχθεί και σε Έλληνες παίκτες, στην Αλάνιασπορ είχε τον Τζαβέλλα, τον Σιώπη, τον Μπακασέτα, ενώ στη Φενέρ είχε τον Πέλκα. Ξέρει την τουρκική αγορά, αλλά και το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Είναι νέος προπονητής που έχει όλα τα φόντα να πετύχει. Το θέμα είναι, αν έρθει στον Παναθηναϊκό, ο πρώτος μήνας. Δηλαδή αν θα πάει καλά στο ξεκίνημα και πάρει πίστωση χρόνου. Αλλά αυτό δεν ξέρω αν θα μπορέσει να το πετύχει, να έχει δηλαδή από την αρχή καλά αποτελέσματα".

"Έμπαζε ανασταλτικά ο Μιλόγεβιτς - Θα φέρει Μάρκο Μάριν - Τη διαφορά σε Παναθηναϊκό"

Πλην του Μπουλούτ, οι Πράσινοι ενδιαφέρονται και για την περίπτωση του Βλάνταν Μιλόγεβιτς. Μιλήσαμε με τον Δημήτρη Σιώρη, που είναι expert στο ποδόσφαιρο του αραβικού κόσμου, καθώς η τελευταία θητεία τού Σέρβου προπονητή ήταν στην Αλ Αχλί.

Διαβάστε τι μας είπε:

"Η θητεία του θεωρώ ότι ήταν πετυχημένη στην Αλ Αχλί. Πέρασε από πολλές περιπέτειες ώσπου αντικαταστάθηκε μετά από περίπου ένα χρόνο από τον Ρουμάνο Λαουρέντιου Ρέγκεκαμπφ. Η ομάδα αντιμετώπισε τεράστια οικονομικά προβλήματα με πολλούς παίκτες να κάνουν αποχή από τις προπονήσεις και άλλους να αποχωρούν ως ελεύθεροι. Ακόμα και έτσι «πιστώνεται» την περσινή πορεία μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και ότι φέτος πάλεψε έως και ένα σημείο για τον τίτλο.

Είναι ένας προπονητής που του αρέσει να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο και στα περισσότερα παιχνίδια άρεσε η εικόνα που είχαν οι Σαουδάραβες. Δέχτηκε κριτική για το γεγονός ότι ανασταλτικά έμπαζε από παντού, αλλά δεν φέρει ευθύνη ο ίδιος του. Παράδειγμα ζητούσε επειγόντως ενίσχυση τον Ιανουάριο στην άμυνα και αντί αυτού του η διοίκηση του έφερε τον ανέτοιμο επιθετικό της Ρεν Μ’Μπαγιέ Νιανγκ, ο οποίος και έπαιξε ελάχιστα λόγω διαδοχικών τραυματισμών.

Ένας παίκτης που θα μπορούσε να φέρει στον Παναθηναϊκό είναι ο Μάρκο Μάριν με τον οποίο έχουν συνεργαστεί σε Ερυθρό Αστέρα και Αλ Αχλί. Ο πρώην μεσοεπιθετικός του Ολυμπιακού αγωνίζεται ως δανεικός στην Αλ Ραέντ και πιστεύω ότι μπορεί να αποχωρήσει ως ελεύθερος, καθώς οι Σαουδάραβες θα κοιτάξουν πρωτίστως να απαλλαγούν από το συμβόλαιο του.

Πιστεύω ότι είναι μία εξαιρετική επιλογή για τον Παναθηναϊκό. Τα τελευταία χρόνια έχει κάνει πολύ καλή δουλειά όπου και αν έχει εργαστεί. Έχει το πλεονέκτημα ότι είναι γνώστης του Ελληνικού πρωταθλήματος.

Αν λάβει τις κατάλληλες εγγυήσεις είμαι σίγουρος ότι θα έρθει στον Παναθηναϊκό και θα κάνει τη διαφορά".


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο "ντου" για την ΠΑΕ Παναθηναϊκός - Πώς αλλάζει χέρια - Τρελά εκατομμύρια - Η απόφαση Αλαφούζου
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags