Facebook Pixel Champions League: Νέα ανατροπή για το Champions League - Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για την έδρα του τελικού!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-12 14:10:00

Νέα ανατροπή για το Champions League - Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για την έδρα του τελικού!

Sportdog Team
Νέα ανατροπή για το Champions League - Αυτό είναι το επικρατέστερο σενάριο για την έδρα του τελικού!

Πολλά έχουν γραφτεί για τον φετινό τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μάντσεστερ Σίτι και την Τσέλσι, καθώς η πανδημία του κορωνοϊού ίσως να μην επιτρέψει να γίνει το παιχνίδι στην καθορισμένη έδρα στην Κωνσταντινούπολη.

Champions League: Μετά τον τουρκικό Τύπο, ήταν η σειρά του «Associated Press» να υποστηρίξει ότι ο τελικός του Champions League, που θα διεξαχθεί στις 29 Μαϊου ανάμεσα στην Τσέλσι και την Μάντσεστερ Σίτι, θα φιλοξενηθεί επί πορτογαλικού εδάφους και συγκεκριμένα στο Πόρτο.

Το έγκυρο ειδησεογραφικό πρακτορείο, εκτιμά πως ο τελικός της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης θα γίνει στο μεγάλο λιμάνι της Ιβηρικής χερσονήσου, δεδομένου ότι η Τουρκία έχει ενταχθεί στον «κόκκινο κατάλογο» με τις χώρες που πλήττονται από την πανδημία του κορωνοϊού, την ώρα που η βρετανική κυβέρνηση επιδιώκει να «πάρει» τον τελικό στο Γουέμπλεϊ και προς αυτήν την κεταύθυνηση, προχώρησε σε σχετικές συζητήσεις με την UEFA.

Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν, ο μεγάλος τελικός θα φιλοξενηθεί στο Πόρτο, καθώς η Πορτογαλία ανήκει στον «πράσινο κατάλογο» των χωρών με χαμηλό κίνδυνο μόλυνσης από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα η Κωνσταντινούπολη να «χάσει» για δεύτερη διαδοχική χρονιά την σπουδαία αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags