Facebook Pixel Sportdog.gr | Γίνεται ξανά συμπαίκτης με πρώην ΑΕΚτζή ο Μπάρκας; - Κορυφαίος Έλληνας στα "ραντάρ" της Σέλτικ
| 2021-05-13 07:00:00

Γίνεται ξανά συμπαίκτης με πρώην ΑΕΚτζή ο Μπάρκας; - Κορυφαίος Έλληνας στα "ραντάρ" της Σέλτικ

Sportdog Team
Γίνεται ξανά συμπαίκτης με πρώην ΑΕΚτζή ο Μπάρκας; - Κορυφαίος Έλληνας στα "ραντάρ" της Σέλτικ

Κάνει καταπληκτική σεζόν και τον θέλουν πολλές ευρωπαίκές ομάδες, με τον ιστορικό σύλλογο της Σκωτίας να είναι ανάμεσα σε αυτούς που τον τσεκάρουν για μεταγραφή.

Ο Γιώργος Γιακουμάκης βρίσκεται στα... μεταγραφικά ραντάρ και της Σέλτικ. Όπως υποστηρίζουν ιστοσελίδες στη Σκωτία, ο 26χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός της Φένλο βρίσκεται, μαζί με τον 28χρονο Καμερουνέζο διεθνή φορ της Γιουνγκ Μπόις, Ζαν-Πιέρ Ενσαμέ, και τον 26χρονο Γάλλο στράικερ της Λέουβεν, Τομά Ανρί, στη λίστα της Σέλτικ, που θα αναζητήσει επιθετικούς, μιας και αναμένεται να φύγει ο 23χρονος Γάλλος, Οντσόν Εντουάρ, με προορισμό την αγγλική Premier League.

Μάλιστα, η ιστοσελίδα "67hailhail.com" υπογραμμίζει ότι ίσως χρειαστεί η Σέλτικ να «σπάσει το ρεκόρ χρημάτων σε μεταγραφή» για την απόκτηση ενός από αυτούς τους τρεις επιθετικούς, χαρακτηρίζει πιο «προφανής υποψήφιο» τον Ζαν-Πιέρ Ενσαμέ και αναφέρει για τον Γιακουμάκη: 

«Ένας Έλληνας επιθετικός που ονομάζεται Γιώργος δεν είναι δύσκολο να αρέσει στους φιλάθλους της Σέλτικ, αλλά ο επιθετικός της Φένλο, Γιώργος Γιακουμάκης, είναι ένας διαφορετικός τύπος παίκτη» τονίζει, υπονοώντας την επιτυχημένη παρουσία στη Σέλτικ στο παρελθόν του Γιώργου Σαμαρά (2008-14).

«Είναι σαφές ότι είναι ένας πολύ συναρπαστικός παίκτης. Τα 25 του γκολ σε 29 ματς πρωταθλήματος μιλάνε από μόνα τους» προσθέτει.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags