Facebook Pixel Τσέλσι - Άρσεναλ: Αφεντικό του Λονδίνου η Άρσεναλ - Παίζει με τη "φωτιά" η Τσέλσι για το Champions League (Vid)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-13 00:28:00

Αφεντικό του Λονδίνου η Άρσεναλ - Παίζει με τη "φωτιά" η Τσέλσι για το Champions League (Vid)

Sportdog Team
Αφεντικό του Λονδίνου η Άρσεναλ - Παίζει με τη "φωτιά" η Τσέλσι για το Champions League (Vid)

Οι "κανονιέρηδες" αποδείχθηκαν οι κυρίαρχοι της πρωτεύουσας, καθώς κέρδισαν τους "μπλε" με 0-1 εκτός έδρας και έκαναν μεγάλο βήμα για την έξοδό τους στο European Confernce. Από την άλλη οι παίκτες του Τόμας Τούχελ έβαλαν... τρικλοποδιά στον εαυτό τους όσο αναφορά την έξοδο στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της επόμενης χρονιάς

Τσέλσι - Άρσεναλ: Οι "κανονιέριδες" ήταν οι μεγάλοι νικητές του ντέρμπι του Λονδίνου καθώς επικράτησαν με 0-1 στο "Στάμφορντ Μπριτζ" κάνοντας μεγάλο βήμα για την παρουσία τους στις ευρωπαϊκες διοργανώσεις της νέας αγωνιστικής περιόδου. Αντίθετα οι "μπλε" με την ήττα τους περιπλέκουν την παρουσία τους στο Champions League της επόμενης χρονιάς.

Μπορεί η ομάδα του Τόμας Τούχελ να έπαιζε σαν την... γάτα με το ποντίκι τους αντιπάλους της, οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που άνοιξαν νωρίς το σκορ. Μόλις στο 16' μετά από ωραία ενέργεια του Ομπαμεγιάνγκ, ο Σμιθ Ρόου πλάσαρε σε κενή εστία δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του Αρτέτα. Τα πράγματα θα μπορούσαν να έχουν αλλάξει αν στο 61' μετρούσε το γκολ του Πούλισικ που θα έκανε το 1-1, όμως σωστά ακυρώθηκε με την χρήση VAR από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Η Τσέλσι στις καθυστερήσεις έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 1-1 όταν σε δύο προσπάθειες στην ίδια φάση η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι του Λένο, γλιτώνοντας έτσι τους "κανονιέρηδες". 

Δείτε τα highlights του Τσέλσι - Άρσεναλ


Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags