Facebook Pixel ΑΕΚ: Τρομερά νέα για την ΑΕΚ - Κλείδωσε το deal, 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ!
| 2021-05-13 12:40:00

Τρομερά νέα για την ΑΕΚ - Κλείδωσε το deal, 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ!

Sportdog Team
Τρομερά νέα για την ΑΕΚ - Κλείδωσε το deal, 1 εκατομμύριο ευρώ στα ταμεία της ΠΑΕ!

Σούπερ χρήματα για την Ένωση, η οποία... κέρδισε ένα σημαντικό ποσό και μπορεί να τα «σπρώξει» στις μεταγραφές του καλοκαιριού.
 

Τα σύννεφα που είχαν δημιουργηθεί στον ουρανό της Σπέτσια, διαλύθηκαν σχεδόν ολοκληρωτικά και η αγορά του Ντανιέλε Βέρντε από την ΑΕΚ είναι πλέον κάτι παραπάνω από πιθανή.

Η νεοφώτιστη στη Seria A ομάδα πήρε πολύτιμη ισοπαλία 2-2 από τη Σαμπντόρια στη Γένοβα και τής αρκεί ένας βαθμός στο επόμενο εντός έδρας ματς με την Τορίνο για να εξασφαλίσει μαθηματικά την παραμονή. Ίσως να μην είναι καν  απαραίτητος, αφού η Μπενεβέντο που βρίσκεται στη 18η θέση της κατάταξης, απέχει τέσσερις βαθμούς που σημαίνει ότι μόνο με δύο νίκες στις τελευταίες αγωνιστικές και ταυτόχρονα δύο ήττες της Σπέτσια (η οποία υπερτερεί στην ισοβαθμία) θα μπορέσει να τη βάλει από κάτω.

Έτσι όλα δείχνουν ότι θα ενεργοποιηθεί η υποχρεωτική οψιόν αγοράς του Βέρντε από την ΑΕΚ, έναντι 600.000 ευρώ. Η συμφωνία αυτή που είχε κλειστεί τον περασμένο Δεκέμβριο, προέβλεπε τη δέσμευση της Σπέτσια να καταβάλει ενοίκιο 500.000 ευρώ για τον 24χρονο επιθετικό και άλλες 600.000 σε περίπτωση που παραμείνει στην κατηγορία. Κάτι που, όπως όλα δείχνουν, θα γίνει πραγματικότητα.

Ο Βέρντε έχει 20 συμμετοχές στην εφετινή Serie Α με απολογισμό 5 γκολ, όσα και οι νεαροί Πομπέγκα (σκόραρε δις εναντίον της Σαμπντόρια), Πίκολι. Αξίζει να σημειωθεί ότι και οι τρεις είναι δανεικοί, ο Τομάσο Πομπέγκα από τη Μίλαν και ο Ρομπέρτο Πίκολι από την Αταλάντα! Πρώτος σκόρερ της Σπέτσια είναι ο Αγκολέζος, Ενζολά (9 σε 20 ματς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags