Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Η πρόβλεψη Μαχλά για τον τελικό Κυπέλλου - "Ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί... - Έτσι να παίξει ο Γκαρσία"
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-14 00:40:00

Η πρόβλεψη Μαχλά για τον τελικό Κυπέλλου - "Ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί... - Έτσι να παίξει ο Γκαρσία"

Sportdog Team
Η πρόβλεψη Μαχλά για τον τελικό Κυπέλλου - "Ο ΠΑΟΚ θα το πάρει γιατί... - Έτσι να παίξει ο Γκαρσία"

Ο σπουδαίος παλαίμαχος επιθετικός μίλησε για τον μεγάλο τελικό στις 22 Μαΐου και ανέλυσε τον τρόπο που πρέπει ναπαραταχθεί ο Δικέφαλος για να "χτυπήσει" τον Ολυμπιακό.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Στο Metropolis 95.5 και την εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Νίκος Μαχλάς. Ο βετεράνος επιθετικός ανέλυσε  την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου.

Μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μαχλάς δήλωσε:

Αν σκέφτεται να ασχοληθεί με τον ΟΦΗ: «Δεν ξέρω, θα δείξει. Δεν είπα ακριβώς κάτι τέτοιο. Ακόμα έχουμε χρόνο να σκεφτούμε».

Για το αν θα συμπορευόταν με τον Ζαγοράκη στην ΕΠΟ: «Θα δείξει, δε θέλω να πω τίποτα. Ελπίζω να αλλάξουν τα πράγματα. Είχαμε κάνει μια άλλη κουβέντα παλιότερα και με ρωτήσατε για την υποψηφιότητα του Θοδωρή. Έτσι όπως είναι τα πράγματα είναι πολύπλοκα και δεν ξέρω πιο είναι το σωστό. Εύχομαι να υπάρξει ένα κοινό μέτωπο ώστε άνθρωποι σαν εμάς να έχουμε ουσιαστική θέση και όχι να είμαστε διακοσμητικά στοιχεία. Το ίδιο ίσχυε και τα παιδιά του Euro. Είναι δύσκολο να αντέξει κάνεις αν δεν κάνει κουμάντο. Είναι σε μεταβατικό στάδιο».

Για το τελικό Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ: «Ουσιαστικά στο πρώτο 20λεπτο έδειξε ο ΠΑΟΚ κάποια πράγματα μετά ισορρόπησε ο Ολυμπιακός. Μου έδωσε την εντύπωση ότι έκαναν αγγαρεία».

Αν κράτησαν οι ομάδες κάποια κρυφά χαρτιά για τον τελικό: «Σίγουρα οι δύο ομάδες δε θέλουν να ανοίξουν όλα τα χαρτιά τους. Τον Ολυμπιακό τον ξέρουμε, ο ΠΑΟΚ έχει κρυφά χαρτιά. Θεωρώ ότι ο ΠΑΟΚ αδικεί τον εαυτό του, έχει καλούς παίκτες. Πολλές απορούσα με τη διακύμανση της απόδοσης του. Σε κάποια παιχνίδια λες τι ομάδα είναι αυτή και σε αλλά σε κάνει να απορείς. Γι αυτό πήρε ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα, επειδή ήταν σταθερός. Εύχομαι να εμφανιστεί ο καλός ΠΑΟΚ στον τελικό. Και αν εμφανιστεί θα το πάρει γιατί είναι διψασμένος. Το κλείσιμο της σεζόν με ένα τρόπαιο είναι ό,τι καλύτερο για να ξεκινήσει με άλλη ψυχολογία τη νέα σεζόν».

Για τους Σφιντέρσκι, Κρμεντσικ και ποιον θα επιλέξει ο Γκαρσία στον τελικό: «Είναι δύσκολο. Είναι ανάλογα με το σύστημα που ακολουθεί. Αν παίξει με 2 φορ είναι καλύτερα. Ένας τελικός χρειάζεται υπομονή. Δεν πας φουλ το σκέφτεσαι θέλει σχέδιο και υπομονή. Ο αντίπαλος είναι πρωταθλητής και έκανε και εξαιρετική πορεία στην Ευρώπη. Είναι οι 2 καλύτερες ομάδες».

Για τον τραυματισμό του Παπασταθόπουλου: «Με την εμπειρία του είναι αρχηγός μέσα στο γήπεδο. Θα είναι αβαντάζ για τον ΠΑΟΚ αν δεν παίξει στον τελικό».

Για τον Πάμπλο Γκαρσία: «Οι φίλοι του ΠΑΟΚ πολλές φορές γκρινιάζουν για τον εκάστοτε προπονητή και φτάνει αυτός να γίνεται μήλο της έριδος για άλλες ομάδες. Όπως ο Λουτσέσκου που πήγε στην Αλ Χιλάλ και ο Φερέιρα στην Παλμέιρας. Χρειάζεται χρόνο έχει αρχίσει να δείχνει καλά στοιχεία. Είναι άνθρωπος από την οικογένεια του ΠΑΟΚ. Θέλει υπομονή από διοίκηση και κόσμο και μπορεί να δώσει πολλά στον ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags