Facebook Pixel Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Ανατροπή... Champions League για Λίβερπουλ με "τεσσάρα" στη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-14 00:12:00

Ανατροπή... Champions League για Λίβερπουλ με "τεσσάρα" στη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ανατροπή... Champions League για Λίβερπουλ με "τεσσάρα" στη Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι κι αν βρέθηκε πίσω στο σκορ; Η Λίβερπουλ ήταν καταιγιστική στο "Ολντ Τράφορντ", νίκησε με 4-2 την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και έμεινε "ζωντανή" στο κυνήγι της πρώτης τετράδας και της εξόδου στο Champions League.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Λίβερπουλ: Το παιχνίδι για την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ ήταν ζωτικής σημασίας. Με νίκη οι Κόκκινοι θα έμεναν ζωντανοί στην προσπάθεια να βγουν στο επόμενο Champions League και τελικά τα κατάφεραν.

Το γκολ του Φερνάντες στο 10', με το οποίο η Γιουνάιτεντ προηγήθηκε στο ματς, δεν πτόησε την Λίβερπουλ, που πριν βγει το ημίχρονο είχε γυρίσει το εις βάρος της σκορ. Στο 34' ο Ζότα με τακουνάκι έφερε το ματς στα ίσια και στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Φιρμίνο με φοβερή κεφαλιά έκανε την ανατροπή και "έγραψε" το 1-2.

Με την σέντρα στο δεύτερο μέρος (47') ο Φιρμίνο σημείωσε το 1-3 με ωραίο πλασέ μετά από ασταθή απόκρουση του Χέντερσον σε σουτ του Άρνολντ, αλλά η Γιουνάιτεντ έμεινε στο παιχνίδι με τον Ράσφορντ, που μείωσε στο 68'.

Παρόλα αυτά, η Λίβερπουλ "κλείδωσε" το τρίποντο στο 90' με τον Σαλάχ και πήρε μια σπουδαία νίκη με 4-2, την πρώτη στο "Ολντ Τράφορντ" μετά το 2014, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της τετράδας και του Champions League.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags