Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ - Άνθρωποι του Σαββίδη γυρνάνε την Ευρώπη - Ποιος ο στόχος
| 2021-05-14 10:21:00

Τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ - Άνθρωποι του Σαββίδη γυρνάνε την Ευρώπη - Ποιος ο στόχος

Sportdog Team
Τι ετοιμάζουν στον ΠΑΟΚ - Άνθρωποι του Σαββίδη γυρνάνε την Ευρώπη - Ποιος ο στόχος

Μπορεί ακόμα να υπάρχει μια αναμέτρηση για τα play off της Super League και ο μεγάλος στόχος που είναι ο τελικός κυπέλλου, όμως στον "δικέφαλο του Βορρά" σαρώνουν την Ευρώπη να στόχο να βρεθεί ο κατάλληλος στόχος που έχει θέσει σε προτεραιότητα ο μεγαλομέτοχος της ομάδας 

ΠΑΟΚ: ΤΟ βασικότερο για μια ομάδα είναι ο τόπος της προετοιμασίας, ώστε να υπάρξουν οι καλύτερες συνθήκες προπόνησης για τη νέα χρονιά. Έτσι γίνεται και στον "δικέφαλο του Βορρά" που έχουν θέσει σαν στόχο ο τόπος να είναι στο εξωτερικό αυτή τη φορά, ώστε να μπορέσουν να υπάρξουν δυνατά φιλικά, αλλά και καλύτερες εγκαταστάσεις σε σχέση με την Ελλάδα.

Για τον λόγο αυτό ο Χρήστος Καρυπίδης βρίσκεται στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ολλανδία, για να δει κέντρα και να παρθούν οι αποφάσεις.  Στην λίστα υπάρχουν μεταξύ άλλων και το γνώριμο Χορστ, όπως και το Όστερμπέεκ, μέρη που έχει περάσει αρκετές προετοιμασίες τα τελευταία χρόνια η ομάδα. Η πρώτη συνάντηση για τη νέα σεζόν στον ΠΑΟΚ θα είναι κοντά στις 20 Ιουνίου, μιας και το πρώτο επίσημο προγραμματισμένο παιχνίδι για την επόμενη χρονιά είναι στις 22 Ιουλίου για το Conference League.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags