Facebook Pixel Εξελίξεις "σοκ" σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Έρχεται συνάντηση προέδρου-προπονητή με φόντο την έξοδο
| 2021-05-14 11:03:00

Εξελίξεις "σοκ" σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Έρχεται συνάντηση προέδρου-προπονητή με φόντο την έξοδο

Sportdog Team
Εξελίξεις "σοκ" σε μεγάλη ελληνική ομάδα - Έρχεται συνάντηση προέδρου-προπονητή με φόντο την έξοδο

Μεγάλη θα είναι η επόμενη εβδομάδα για μεγάλο σύλλογο της χώρας μιας και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ θα έχει συνάντηση με τον τεχνικό ώστε να δουν το μέλλον τους με όλες τις πιθανότητες να είναι στο... τραπέζι, ακόμα και η έξοδος από την ομάδα που την φετινή χρονιά έκανε περισσότερα πράγματα απ' ότι περίμεναν

Άρης - Άκης Μάντζιος: Μετά τον αγώνα με την ΑΕΚ θα υπάρξει το καθοριστικό ραντεβού μεταξύ του Έλληνα τεχνικού και του Θόδωρου Καρυπίδη με θέμα την παραμονή του πρώτου και τη νέα σεζόν στον πάγκο της ομάδας. Μάλιστα ως επικρατέστερη μέρα φαίνεται ότι είναι η Τρίτη (18/5) αφού ολοκληρώνονται και οι προπονήσεις.

Από πλευράς Κιτρίνων η πρόθεση είναι να υπάρξει συμφωνία με τον τωρινό προπονητή του συλλόγου, μιας και είναι πολύ ευχαριστημένοι με την εικόνα υπήρχε την φετινή χρονιά. Μάλιστα μετά το παιχνίδι με τον ΟΦΗ υπήρξε μια πρώτη συνάντηση των δύο πλευρών και αίσθηση που υπήρχε ήταν ότι θα ολοκληρωθεί η συμφωνία μετά το τέλος των play off. Στόχος της συνάντησης παράλληλα θα είναι και οι εισηγήσεις για την ενίσχυση του ρόστερ ώστε οι Κίτρινοι να είναι πιο δυνατοί τη νέα σεζόν, ανάλογα βέβαια και με το τι θα αποφασίσει το CAS για τις μεταγραφές. Το πιθανότερο, πάντως, σενάριο είναι Άρης και Άκης Μάντζιος να συνεχίσουν μαζί και την επόμενη χρονιά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags