Facebook Pixel Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: "Ο Μαρινάκης παίρνει όποιον θέλει - Αυτός ο μεγάλος του στόχος - Ενίσχυση για να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ"
| 2021-05-14 11:33:00

"Ο Μαρινάκης παίρνει όποιον θέλει - Αυτός ο μεγάλος του στόχος - Ενίσχυση για να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ"

του Γιώργου Κτενά
"Ο Μαρινάκης παίρνει όποιον θέλει - Αυτός ο μεγάλος του στόχος - Ενίσχυση για να χτυπήσει τον ΠΑΟΚ"

Το πλάνο των Πειραιωτών με την Ακαδημία και η επόμενη επένδυση. Πώς ο Ολυμπιακός θα φτιάξει γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου και θα "χτυπήσει" την κυριαρχία του Δικεφάλου και το... πάθος του Βαγγέλη Μαρινάκη να βλέπει παιδιά του συλλόγου στην πρώτη ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς.
 

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ: Ο Γιώργος Βαΐτσης μίλησε στο sportdog για τη γυναικεία ομάδα τού Ποσειδώνα Γλυφάδας, που το ρεπορτάζ θέλει τον Βαγγέλη Μαρινάκη να βρίσκεται σε σκέψη για την απόκτησή της, προκειμένου να σπάσει την κυριαρχία τού ΠΑΟΚ στο γυναικείο ποδόσφαιρο.

Ο παλαίμαχος άσος των Ερυθρόλευκων είναι ο προπονητής τής συγκεκριμένης ομάδας και, πλην του Ποσειδώνα, μας μίλησε ακόμα για τον φετινό Ολυμπιακό, τον Πέδρο Μαρτίνς, αλλά και τη σπουδαία δουλειά που γίνεται στην ακαδημία των Ερυθρόλευκων.
 

"Δύναμη ο ΠΑΟΚ - Με ενίσχυση θα μπει σφήνα ο Ποσειδώνας - Έτσι πήγα προπονητής στο γυναικείο ποδόσφαιρο"


"Ο Ποσειδώνας είναι ομάδα που βρίσκεται χρόνια στην κατηγορία, σε πρωτάθλημα που είναι λίγο παράξενο φέτος λόγω του κορωνοϊού με έναν γύρο μόνο. Προσπαθούμε για ο,τι καλύτερο αλλά είναι πολύ δύσκολο λόγω συνθηκών και μεγάλης αποχής των παικτριών από την άθληση. Επειδή κάθε χρονιά αλλάζουν πολλά, δεν ξέρω τι θα γίνει τη νέα σεζόν. Θα δούμε πώς θα είναι η επόμενη χρονιά. Αυτή την εποχή μπορούσα να συνεργαστώ με την ομάδα, του χρόνου θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog.gr ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού και νυν προπονητής του Ποσειδώνα.

Ασχολείστε εδώ και χρόνια με το γυναικείο ποδόσφαιρο.

"Από το 2010 ασχολούμαι με το γυναικείο ποδόσφαιρο, έχω καλή σχέση με τον Παπακώστα, τον πρόεδρο του Ποσειδώνα, ήμουν στις σχολές του Ολυμπιακού και μου ζήτησε να τον βοηθήσω. Ξαναπήγα άλλη μια φορά. Όταν έλυσαν τη συνεργασία με τον προηγούμενο προπονητή, με φώναξαν για να βοηθήσω. Όπως και συνέβη".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Ολυμπιακός θέλει να αποκτήσει τον Ποσειδώνα, για να μπει σφήνα στην κυριαρχία του ΠΑΟΚ. Ποια είναι η άποψη που έχετε για τον Δικέφαλο; Μπορεί ο Ποσειδώνας, όντως, να αμφισβητήσει την κυριαρχία του;

"Ο ΠΑΟΚ είναι δύναμη στο γυναικείο ποδόσφαιρο, είναι χρόνια πρωταγωνιστής. Χρειάζεται ενίσχυση για να συμβεί κάτι τέτοιο. Έχω καιρό να αντιμετωπίσω τον ΠΑΟΚ, δεν τον έχω δει, αλλά έχει πολλές διεθνείς παίκτριες, έχει πλάνο εδώ και χρόνια. Ασχολείται χρόνια με το γυναικείο ποδόσφαιρο".


 

"Παίρνει όποιον θέλει ο Μαρινάκης - Aυτή είναι η μεγάλη του αγάπη - Δουλεύει καλά ο... "


Ποια είναι η άποψη που έχετε για τη φετινή παρουσία του Ολυμπιακού;

"Ο Ολυμπιακός εδώ και τρία χρόνια δούλευε μεθοδικά, στήριξε τον Μαρτίνς ακόμα και όταν έχασε το πρωτάθλημα και αυτό είναι μεγάλη υπόθεση. Ο Μαρινάκης έφερε παίκτες, άφησε τον Μαρτίνς να δουλέψει και έδειξε ότι έχει ανέβει επίπεδο στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Πολύ καλή δουλειά που κάνει ο Μαρτίνς στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Δίνει μεγάλη βάση ο πρόεδρος στις ακαδημίες, με τον Πίκουλα, τον Ελευθεριάδη, τον Νικοπολίδη. Πολύ καλό σταφ, με πλήθος εξειδικευμένων συνεργατών".

Τέλος, θέλω να μου πείτε πώς βλέπετε τα νέα παιδιά που βρίσκονται στο προσκήνιο για τον Ολυμπιακό.

"Το παν είναι να έχουν την εμπιστοσύνη του προπονητή, είναι στο χέρι τους να δουλέψουν, είναι πολύ δύσκολο να παίζουν στον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι κάθε ένα-δύο χρόνια να αγωνίζεται ένας παίκτης στην πρώτη ομάδα. Θα ήμουν άδικος αν έλεγα για κάποιον συγκεκριμένο ότι ξεχωρίζει, αλλά και ο Σουρλής, και ο Τζολάκης κι άλλα παιδιά που είναι από πίσω, έχουν τα φόντα. Μαυρογενίδης και Πάντος κάνουν καλή δουλειά, ο Ιμπαγάσα στην Κ15 δουλεύει καλά. Είναι πλήθος ανθρώπων που δουλεύουν, με καλούς γυμναστές, επιστήμονες, ψυχολόγους. Ο Μαρινάκης έχει αποδείξει ότι παίρνει όποιον θέλει, αλλά έχει μεγάλη αγάπη για να δει παίκτες από την ακαδημία στην πρώτη ομάδα".

 

** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Ταβάνι" για Σα-Σεμέδο - Συζητάει για 30 εκατ. ο Ολυμπιακός - Τον… απογείωσαν Μαρτίνς και Μαρινάκης

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags