Facebook Pixel Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ είναι στον... αέρα για Ολυμπιακό - Προλαβαίνει ο Διούδης;
| 2021-05-14 15:06:00

Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ είναι στον... αέρα για Ολυμπιακό - Προλαβαίνει ο Διούδης;

Sportdog Team
Αυτός ο παίκτης του ΠΑΟ είναι στον... αέρα για Ολυμπιακό - Προλαβαίνει ο Διούδης;

Μόνο σίγουρη δεν είναι η συμμετοχή ενός από τους βασικότερους παίκτες του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι της Κυριακής (16/5) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο. Παράλληλα οι πάντες στο Πράσινο στρατόπεδο έχουν στρέψει την προσοχή τους και στον Έλληνα τερματοφύλακα προσπαθώντας να δουν τι γίνεται με τον τραυματισμό του

Παναθηναϊκός - Σεχ Νιάς: Συνεχίζεται η προετοιμασία των Πρασίνων για τον αγώνα της Κυριακής (16/5) με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στο γήπεδο της Λεωφόρου. Η προπόνηση της Παρασκευής (14/5) έγινε σε δύο γκρουπ με το πρώτο να αποθεραπεία και εξάσκηση στα στημένα, ενώ το δεύτερο παιχνίδι σε μικρό χώρο. Εκτός ήταν οι Σένκεφελντ, Χατζηγιοβάνης, Διούδης και Κουρμπέλης.

Ο Ολλανδός αμυντικός είναι σίγουρα εκτός ντέρμπι, ενώ ο Έλληνας εξτρέμ είναι πολύ πιθανό να προλάβει να είναι στην αποστολή. Παράλληλα ο διεθνής τερματοφύλακας παρά το γεγονός ότι ήταν εκτός, λογικά θα είναι στην αρχική ενδεκάδα του αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ένας ακόμα που δεν είναι σίγουρος είναι ο Σεχ Νιάς, που παρά το γεγονός ότι έβγαλε το πρόγραμμα είναι αμφίβολος μιας και είναι ιδιαίτερα καταπονημένος λόγω της νηστείας του Ραμαζανιού και ο Παναθηναϊκός θα ξέρει αν θα μπορεί να τον έχει διαθέσιμο το Σάββατο (15/5).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags