Facebook Pixel Είναι επίσημο! Τελείωσε από τον ΠΑΟΚ παιχταράς που έβγαλε... μάτια - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί
| 2021-05-14 15:55:00

Είναι επίσημο! Τελείωσε από τον ΠΑΟΚ παιχταράς που έβγαλε... μάτια - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί

Sportdog Team
Είναι επίσημο! Τελείωσε από τον ΠΑΟΚ παιχταράς που έβγαλε... μάτια - "Τρελάθηκαν" οι οπαδοί

Ένας από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του "δικεφάλου του Βορρά" φαίνεται ότι ολοκλήρωσε  τις εμφανίσεις του με την "ασπρόμαυρη" φανέλα και πλέον κοιτάζει μπροστά για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του που σίγουρα θα είναι λαμπρή

ΠΑΟΚ - Μούσα Ουαγκέ: Σίγουρα ήταν από τους πιο άτυχους παίκτες της ομάδας, μιας και παρά το γεγονός έβρισκε ρυθμό και βοηθούσε ήρθε ο σοβαρός τραυματισμός του στο ντέρμπι με τον Άρη που του κατέστρεψε την χρονιά. Σύμφωνα με τα ισπανικά μέσα, ο δανεισμός του Σενεγαλέζου διεκόπη από την Μπαρτσελόνα και πλέον βρίσκεται στην Καταλονία όπου συνεχίζει την αποθεραπεία του, ενώ για πρώτη φορά γίνεται και λόγος για το πότε θα επιστρέψει.
Όπως γράφει η ιστοσελίδα culemania, που ασχολείται με θέματα των μπλαουγκράνα, ο νεαρός ποδοσφαιριστής θα χάσει όλη την καλοκαιρινή περίοδο και θα μπορεί να αρχίσει να επιστρέφει από τον Σεπτέμβριο.

"Εκείνος που φαίνεται να έχει ξεχαστεί είναι η Μούσα Ουαγκέ. Ο 22χρονος δεξιός μπακ που δανείστηκε στον ΠΑΟΚ αυτή τη σεζόν και τραυματίστηκε σοβαρά.
Ο Σενεγαλέζος αμυντικός έσπασε το οπίσθιο σταυρό του δεξιού γόνατος τον Δεκέμβριο. Η συμφωνία δανεισμού ακυρώθηκε και επέστρεψε στη Βαρκελώνη για να τεθεί υπό τη φροντίδα των ιατρικών υπηρεσιών της ομάδας. Θα φορέσει ποδοσφαιρικά παπούτσια τον Σεπτέμβριο του 2021 και το μέλλον του δημιουργεί πολλές αμφιβολίες.

Ο Ουαγκέ επικεντρώνεται τώρα στην ανάκαμψη από προβλήματα στο γόνατο και θα προσπαθήσει να πείσει τον Ρόναλντ Κούμαν. Έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 και κανείς δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην θέση του δεξιού μπακ από τότε που έφυγε ο Ντάνι Άλβες. Η μεγάλη δυσκολία για τον Ουαγκέ είναι ότι θα χαθεί ολόκληρη η περίοδος της προετοιμασίας", αναφέρει το ρεπορτάζ για τον πρώην παίκτη του ΠΑΟΚ, Μούσα Ουαγκέ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags