Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκάλυψη-βόμβα: "Ντου" της Άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού!
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-15 00:05:00

Αποκάλυψη-βόμβα: "Ντου" της Άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού!

Sportdog Team
Αποκάλυψη-βόμβα: "Ντου" της Άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του Ολυμπιακού!

Οι Κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών Ελλάδας και το καλοκαίρι αναμένεται... καυτό. Οι Ερυθρόλευκοι θα βγάλουν τρελά λεφτά αν τον πουλήσουν!

Ολυμπιακός: Ο Ευάγγελος Μίχος αποκάλυψε στον αέρα του OVER FM 104.9 το ενδιαφέρον της Άρσεναλ για τον Ρούμπεν Σεμέδο.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτελεί αναμφισβήτητα έναν στόπερ υψηλού επιπέδου, που μπορεί να αγωνιστεί στα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έχει πέραση στο εξωτερικό και μετά τη Ρόμα στο «κυνήγι» του βρίσκεται και η Άρσεναλ, όπως αποκάλυψε ο Ευάγγελος Μίχος στον αέρα του OVER FM 104.9.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ευάγγελος Μίχος τις επόμενες ημέρες αναμένεται να συνδεθεί το όνομα του Ρούμπεν Σεμέδο με την Άρσεναλ. Η αγγλική ομάδα θα προβεί σε ενίσχυση της άμυνας της και θα προσπαθήσει να καλύψει το κενό του Νταβίντ Λουίς, που αποχώρησε για τις ΗΠΑ και την Ίντερ Μαϊάμι.

Ο Ρούμπεν Σεμέδο πραγματοποιεί και φέτος εξαιρετικές εμφανίσεις και έχει τραβήξει το βλέμμα των μεγαλύτερων συλλόγων της Ευρώπης πάνω του. Η Ρόμα εξετάζει την περίπτωση του, αλλά η Άρσεναλ αναμένεται να κινηθεί επίσημα για την απόκτηση του.

Ο Ολυμπιακός έχει αποδείξει ότι είναι «σκληρός» διαπραγματευτής και θα ζητήσει ένα αρκετά μεγάλο ποσό, για να πει το «ναι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags