Facebook Pixel ΑΕΚ: Τι θα συμβεί στην Ένωση με τον αντι-Χιμένεθ
| 2021-05-15 11:38:00

"Μπουμ" Μελισσανίδη με Λουτσέσκου στην ΑΕΚ! Δύο ονόματα από Γαλλία - Πότε κλείνει αντι-Χιμένεθ

Sportdog Team
"Μπουμ" Μελισσανίδη με Λουτσέσκου στην ΑΕΚ! Δύο ονόματα από Γαλλία - Πότε κλείνει αντι-Χιμένεθ

Τρέχουν οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στην ένωση, καθώς οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την άκρη του πάγκου τους - Ο Μελισσανίδης φαίνεται ότι θέλει τον Λουτσέσκου, αλλά υπολογίζει και τις αντιδράσεις του κόσμου.

ΑΕΚ: Σε πρώτο πλάνο το θέμα του νέου προπονητή!

 

Τρέχουν οι εξελίξεις το τελευταίο διάστημα στην Ένωση, καθώς οι Κιτρινόμαυροι αναζητούν την καλύτερη δυνατή επιλογή για την άκρη του πάγκου τους - Ο Μελισσανίδης φαίνεται ότι θέλει τον Λουτσέσκου, αλλά υπολογίζει και τις αντιδράσεις του κόσμου.

"Αllo, France", γράφει πρωτοσέλιδα σήμερα η Live Sport και στη συνέχεια προσθέτει: "Η γαλλική αγορά αρέσει στην Ένωση - Από το πάνω ράφι ψάχνει για προπονητή, Κλοντ Πιέλ και Ζουλιάν Στεφάν στη λίστα - Πάντα εντός κάδρου Μιλόγεβιτς, Λουτσέσκου".

Από την πλευρά της SportDay αναφέρει: "Το μετέωρο βήμα του αετού - Ο Μελισσανίδης έχει προτίμηση στον Λουτσέσκου αλλά οι αντιδράσεις του κόσμου έχουν πάει πίσω την περίπτωση του Ρουμάνου".

Η ΑΕΚ δείχνει ότι έχει πατήσει το γκάζι στο θέμα του νέου προπονητή και, όπως αναφέρει η Ώρα σήμερα, μέσα στα επόμενα 24ωρα αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags