Facebook Pixel Sportdog.gr | Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό - Πλάνο για την επίθεση - Δανεικοί!
| 2021-05-15 15:34:00

Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό - Πλάνο για την επίθεση - Δανεικοί!

Sportdog Team
Αποκάλυψη Νικολακόπουλου για την επόμενη μέρα στον Ολυμπιακό - Πλάνο για την επίθεση - Δανεικοί!

Το πλάνο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον Ολυμπιακό για το σχεδιασμό της επόμενης σεζόν κατέγραψε ο Κώστας Νικολακόπουλος στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6. Συγκεκριμένα, ο ρεπόρτερ της ομάδας υπογράμμισε πως ξεκάθαρη προτεραιότητα αυτή τη στιγμή για τους Πειραιώτες είναι η ενίσχυση στην επίθεση, με την απόκτηση εξτρέμ και σέντερ φορ, τονίζοντας ότι τα δύο πρώτα ονόματα στη λίστα είναι ο Σουλεμάνα και ο Τικίνιο, αντίστοιχα.

Ολυμπιακός: Στη συνέχεια, διευκρίνισε τις σοβαρές δυσκολίες που υπάρχουν και για τις δύο αυτές υποθέσεις.

Μάλιστα, στάθηκε και στο πλάνο που υπάρχει για τους πολλούς δανεικούς των πρωταθλητών Ελλάδας, με τους Μάρκοβιτς και Τσούμιςτς που αναμένεται να γυρίσουν για να τους δει ο Πέντρο Μαρτίνς.

Για Σισέ και Πέπε προτεραιότητα είναι η πώλησή τους, αλλά αν δεν υπάρξει τα απαραίτητα οικονομικά δεδομένα τότε θα επιστρέψουν. Ο Κούτρης και ο Γιάννης Μασούρας το πιθανότερο είναι να συνεχίσουν σε Γερμανία και Πολωνία, αντίστοιχα.

Ο Μεριά και ο Σολδάνο στόχος είναι να παραχωρηθούν σε Τουρκία και Αργεντινή. Οι Κωστή, Μαρίνος, Νίκολιτς και Φόντε Καμαρά προορίζονται για τον Ολυμπιακό Β’, εφόσον ξεκινήσει το συγκεκριμένο πλάνο από την επόμενη σεζόν (κάτι που είναι πιθανό).

Ακούστε το σχετικό απόσπασμα:

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags