Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Πιέρ Ντρεοσί: Τι ισχύει για Αλαφούζο και Ντρεοσί - Πότε αποφασίζεται το μέλλον του Γάλλου - Πάμε για ανατροπή;
| 2021-05-15 16:10:00

Τι ισχύει για Αλαφούζο και Ντρεοσί - Πότε αποφασίζεται το μέλλον του Γάλλου - Πάμε για ανατροπή;

Sportdog Team
Τι ισχύει για Αλαφούζο και Ντρεοσί - Πότε αποφασίζεται το μέλλον του Γάλλου - Πάμε για ανατροπή;

Μετά την απομάκρυνση του Λάζλο Μπόλονι από τον πάγκο του Παναθηναϊκού ήταν σχεδόν δεδομένο ότι και ο Γάλλος τεχνικός διευθυντής είναι με το ένα πόδι εκτός Πρασίνων, όμως την τελική απόφαση πρόκειται να την πάρει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ που επιστρέφει από το εξωτερικό και σηκώνει... μανίκια.

Παναθηναϊκός - Πιερ Ντρεοσί: Εντός των επόμενων ημερών θα γίνει η συνάντηση μεταξύ Γιάννη Αλαφούζου και του Γάλλου όπου θα συζητηθεί το μέλλον του δεύτερου, αλλά και ο σχεδιασμός της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο τεχνικός διευθυντής των Πρασίνων έχει υπογράψει συμβόλαιο 6 μηνών, με την προοπτική ανανέωσης το καλοκαίρι, όμως τα πάντα θα κριθούν στην συνάντηση που θα έχουν μετά την επιστροφή του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ από το εξωτερικό.

Στόχος είναι να αναπτυχθεί το πλάνο της μεταγραφικής ενίσχυσης του καλοκαιριού, ενώ το πιθανότερο είναι ο Γιάννης Αλαφούζος να πάρει μετά την απόφαση για το μέλλον του Γάλλου. Οι αποφάσεις για τον προπονητή θα παρθούν μετά το meeting των δύο, κάτι που σημαίνει το πολύ δέκα ημέρες, μιας και ο Παναθηναϊκός θέλει να ολοκληρώσει είτε θετικά είτε αρνητικά το θέμα του Πιέρ Ντρεοσί και του τεχνικού, για να ξεκινήσει τάχιστα τον σχεδιασμό της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags