Facebook Pixel Ολυμπιακός - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: "Μάχη" Ολυμπιακού με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο για τον Μπουφόν - Κλειδί η απόφαση για Σα
| 2021-05-15 16:35:00

"Μάχη" Ολυμπιακού με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο για τον Μπουφόν - Κλειδί η απόφαση για Σα

Sportdog Team
"Μάχη" Ολυμπιακού με μεγάλο ευρωπαϊκό σύλλογο για τον Μπουφόν - Κλειδί η απόφαση για Σα

Μπορεί να είναι 43 ετών, όμως ο Ιταλός τερματοφύλακας θεωρείται από τα κορυφαία ονόματα στην Ευρώπη ακόμα και σε αυτή την ηλικία, με μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, ανάμεσά τους και οι "ερυθρόλευκοι" να θέλουν να τον κάνουν δικό τους με τα... ντόμινο μετακινήσεων να παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο για τον τελικό προορισμό του Μπουφόν.

Ολυμπιακός - Τζιανλουίτζι Μπουφόν: Ακόμα ένα όνομα που ενδιαφέρεται για τον Ιταλό τερματοφύλακα, μετά την απόφασή του να αποχωρήσει από την Γιουβέντους, αλλά με ανοιχτό το ενδεχόμενο να συνεχίζει να αγωνίζεται. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Tuttosport, η Ρόμα έχει ήδη κάνει διερευνητικές κινήσεις για τον έμπειρο γκολκίπερ, μιας και ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει έναν τέτοιου διαμετρήματος τερματοφύλακα στους "τζιαλορόσι".

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα το μέλλον του Πάου Λόπεζ να είναι αμφίβολο, ενώ Μιράντε και Φουτσάτο να μην λογίζονται σαν βασικοί. Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός, σύμφωνα με ρεπορτάζ της ίδιας εφημερίδας, φέρεται να ενδιαφέρεται για τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν, ενώ ένα από τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ότι θέλει ο Μουρίνιο για τη θέση του τερματοφύλακα της Ρόμα ήταν του "ερυθρόλευκου" Χοσέ Σα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags