Κύπελλο Αγγλίας: Μεγάλη μέρα το Σάββατο (15/5) για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μιας και στον τελικό της αρχαιότερης διοργάνωσης του πλανήτη, στο Γουέμπλεϊ, θα βρεθούν 21.000 φίλαθλοι της Τσέλσι και της Λέστερ δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο επιστρέφει. Η Ομοσπονδία αποφάσισε οι 4000 των ημιτελικών να γίνουν σχεδόν εξαπλάσιοι στο μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης, με την ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο να θυμίζει τις παλιές καλές στιγμές.
Περίπου 6250 φίλοι της Τσέλσι και άλλοι τόσοι της Λέστερ βρίσκονται από νωρίς αγκαλιασμένοι έξω από τον χώρο που θα γίνει ο τελικός για το Κύπελλο Αγγλίας, δημιουργούν το κλίμα που είχε λείψει σε όλους, ενώ τα ακόμα πιο ωραία έρχονται, μιας και ο αριθμός του κόσμου θα είναι μεγαλύτερος στα τελικά του Euro 2020.
The atmosphere is buzzing down here at Wembley. Send us your photos and videos to support the boys. COYB! ????#CHELEI #Wembley21 #LeicesterFanTv #LCFC #LeicesterCity #LeicesterCityFC #FACup pic.twitter.com/DpigHQOMI4 — Leicester Fan Tv (@LeicesterFanTV) May 15, 2021
Fans have been singing while stood outside Wembley Stadium ahead of the FA Cup final today. ????
Full build-up and commentary live on @BBCSounds: https://t.co/qrGrbaoKXA ???? pic.twitter.com/zplgpQ6TKN — BBC Radio Leicester (@BBCLeicester) May 15, 2021
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο