Facebook Pixel Κύπελλο Αγγλίας: Το ποδόσφαιρο επιστρέφει! - Απίστευτες σκηνές με τον κόσμο να μπαίνει στα γήπεδα ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-15 18:42:00

Το ποδόσφαιρο επιστρέφει! - Απίστευτες σκηνές με τον κόσμο να μπαίνει στα γήπεδα ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Το ποδόσφαιρο επιστρέφει! - Απίστευτες σκηνές με τον κόσμο να μπαίνει στα γήπεδα ξανά! (ΒΙΝΤΕΟ)

Λέστερ και Τσέλσι διεκδικούν το απόγευμα του Σαββάτου (15/5) το κύπελλο Αγγλίας στο Γουέμπλεϊ, όμως η μεγάλη είδηση είναι ότι 21.000 άνθρωποι θα βρίσκονται στο γήπεδο του Λονδίνου χαρίζοντας σκηνές που είχαμε οι πάντες ξεχάσει με την πανδημία του κορωνοϊού, κάνοντας τους πάντες να αισιοδοξούν για το μέλλον

Κύπελλο Αγγλίας: Μεγάλη μέρα το Σάββατο (15/5) για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο, μιας και στον τελικό της αρχαιότερης διοργάνωσης του πλανήτη, στο Γουέμπλεϊ, θα βρεθούν 21.000 φίλαθλοι της Τσέλσι και της Λέστερ δείχνοντας ότι το ποδόσφαιρο επιστρέφει. Η Ομοσπονδία αποφάσισε οι 4000 των ημιτελικών να γίνουν σχεδόν εξαπλάσιοι στο μεγάλο φινάλε της διοργάνωσης, με την ατμόσφαιρα έξω από το γήπεδο να θυμίζει τις παλιές καλές στιγμές.

Περίπου 6250 φίλοι της Τσέλσι και άλλοι τόσοι της Λέστερ βρίσκονται από νωρίς αγκαλιασμένοι έξω από τον χώρο που θα γίνει ο τελικός για το Κύπελλο Αγγλίας, δημιουργούν το κλίμα που είχε λείψει σε όλους, ενώ τα ακόμα πιο ωραία έρχονται, μιας και ο αριθμός του κόσμου θα είναι μεγαλύτερος στα τελικά του Euro 2020.

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags