Facebook Pixel Φοβερή γκαντεμιά για Συλαϊδόπουλο - Χωρίς τρεις βασικότατους ο ΠΑΟ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό
| 2021-05-15 19:35:00

Φοβερή γκαντεμιά για Συλαϊδόπουλο - Χωρίς τρεις βασικότατους ο ΠΑΟ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Sportdog Team
Φοβερή γκαντεμιά για Συλαϊδόπουλο - Χωρίς τρεις βασικότατους ο ΠΑΟ στο ντέρμπι με Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός δίνει την Κυριακή (15/5) τον τελευταίο αγώνα της φετινής χρονιάς απέναντι στους "ερυθρόλευκους" στο γήπεδο  της Λεωφόρου, όμως τα πράγματα δεν πάνε όπως θέλει ο Έλληνας τεχνικός μιας και είδε τρεις βασικούς του ποδοσφαιριστές του να μην μπορούν να αγωνιστούν και να μένουν εκτός αποστολής του ντέρμπι

Παναθηναϊκός - Σωκράτης Διούδης: Πολλά θα είναι τα προβλήματα που θα έχουν οι Πράσινοι στο ντέρμπι της Κυριακής (16/5) με τον Ολυμπιακό. Ο Έλληνας τεχνικός του "Τριφυλλιού" είδε τα προβλήματα του Έλληνα τερματοφύλακα στο ισχίο και του Χατζηγιοβάνη στον τετρακέφαλο να μην ξεπερνώνται και να μένουν εκτός αποστολής.

Παράλληλα απών από το ντέρμπι θα είναι και ο Σεχ Νιάς που έιναι εξουθενωμένος από το Ραμαζάνι, με αποτέλεσμα να μην βγάζει την προπόνηση του Σαββάτου (15/5). Αυτός που πρόκειται πάντως να πάρει τη θέση του αρχηγού των Πρασίνων κάτω από τα δοκάρια πιθανότατα θα είναι ο Χριστογέωργος.

Οι παίκτες που θα έχει διαθέσιμους, όντες εκτός οι Σωκράτης Διούδης, Χατζηγιοβάνης, Μολό και Σένκεφελντ, στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό τους: Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σανκαρέ, Σαβιέρ, Μακέντα, Καρλίτος, Σάντσες, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Σερπέζης, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Τζαβίδας, Μαουρίσιο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags