Facebook Pixel ΑΕΚ - Superleague: "Καψούρα" Μελισσανίδη και ανατροπή - Ιταλοί αγοράζουν ιστορική ομάδα - Συμφωνία Big-4 για 65 μύρια!
| 2021-05-15 22:52:00

"Καψούρα" Μελισσανίδη και ανατροπή - Ιταλοί αγοράζουν ιστορική ομάδα - Συμφωνία Big-4 για 65 μύρια!

Του Αδέσποτου
"Καψούρα" Μελισσανίδη και ανατροπή - Ιταλοί αγοράζουν ιστορική ομάδα - Συμφωνία Big-4 για 65 μύρια!

Τα "έσπρωξε" η ΑΕΚ για τη Νο1 επιλογή, αφού θέλει... Βαλβέρδε. Ποιες οι τελευταίες πληροφορίες για τον επόμενο προπονητή της Ένωσης και η αποκάλυψη για την ελληνική ομάδα που αλλάζει χέρια. Χαμός με τα τηλεοπτικά της Superleague. Σούπερ ρεπορτάζ από την εκπομπή του Sportdog.gr στον Alpha 9.89!

ΑΕΚ - Superleague: Πολλές και σημαντικές ειδήσεις ακούστηκαν το Σάββατο στην εκπομπή του Sportdog.gr «Οι Αδέσποτοι» στον Alpha 9.89.

Μάλιστα, η αγαπημένη σας εκπομπή αλλάζει ώρα και μέρες, καθώς φοράει τα αθλητικά της παπούτσια και πλέον θα… βγαίνει στον αέρα του Alpha Radio Σάββατο και Κυριακή 18.00 – 20.00. Μη τη χάσετε!

***Για πρώτη φορά η Cosmote έχει μπει δυνατά για να διεκδικήσει τα δικαιώματα της Superleague ως πακέτο κεντρικής διαχείρισης. Ή τουλάχιστον να σπάσει την κεντρική διαχείριση και να πάρει τα ματς των μεγάλων ομάδων, των big 4. Οι ΠΑΕ από την μεριά τους θέλουν/διαπραγματεύονται κεντρική διαχείριση και ζητούν στην αγορά μια αύξηση της τάξης του 22%. Πάντως, για όλες τις παροχές της η Λίγκα έχει αποτιμήσει το προϊόν της γύρω στα 65 εκατομμύρια ευρώ.

***Αλλάζει χέρια το Αιγάλεω, γίνεται πολυεθνικό, πάει σε Ιταλούς επενδυτές. Έχουν δώσει ήδη τα χέρια, ενώ είχαν έρθει στην Ελλάδα τις προηγούμενες ημέρες, πηγαίνοντας και στα γραφεία της Λίγκας (Super League 2, Football League). Ένας από τους επενδυτές είναι και γνωστός ατζέντης, μάλιστα. Αν τώρα θα είναι ιδιοκτήτες, οι συνιδιοκτήτες ή απλά μεσολαβούν για το deal, ακόμα είναι άγνωστο. Το σίγουρο είναι ότι το Αιγάλεω περνάει σε ιταλικά χέρια.

***Ο Μελισσανίδης είχε "καψουρευτεί" τον Λουτσέσκου. Στις επαφές που έγιναν μπορεί να έφτασε και στα 1,3 εκατ. ευρώ για τον Ρουμάνο και το προπονητικό του τιμ. Αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μελισσανίδης θα δώσει τα ίδια λεφτά και σε άλλον προπονητή. Κι αυτό γιατί ο ιδιοκτήτης της ΑΕΚ είναι παλιομοδίτης παράγοντας, που πληρώνει για κάτι που γουστάρει πολύ, δηλαδή ο Λουτσέσκου θα ήταν επιλογή που θα τρέλαινε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό, δεν θα χρειαζόταν προσαρμογή. Θα ήταν επιλογή που δεν θα είχε ρίσκο.

Τον Πιέλ να έφερνε από τη Γαλλία, ή κάποιον Ισπανό ή Πορτογάλο, δεν θα έδινε τα ίδια λεφτά με αυτά του Λουτσέσκου. Στην ΑΕΚ βέβαια υπάρχει πάντα πρόβλημα με τους γνωστούς "εμφύλιους", βλέπε Μπάγεβιτς. Οι τρεις συμβατοί για Ελλάδα είναι οι Λουτσέσκου, Σάντος και Βαλβέρδε. Δηλαδή, τους φέρνεις... αύριο και ξέρουν τα πάντα από το ελληνικό πρωτάθλημα, επικοινωνιακά, αγωνιστικά, δεν θέλουν χρόνο να προσαρμοστούν. Δεν θα μου έκανε εντύπωση πάντως να μείνει ο Χιμένεθ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στο γραφείο Μαρινάκη "έκλεισε" Έλληνας άσος - Αυτόν θέλει ο Μοντεστό - Απόφαση Μαρτίνς για Κούτρη!

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags