Facebook Pixel Ξέσπασε άσος του ΠΑΟ για την κριτική - "Πιέζομαι πολύ - Δουλεύουμε σκληρά αλλά..."
| 2021-05-16 18:20:00

Ξέσπασε άσος του ΠΑΟ για την κριτική - "Πιέζομαι πολύ - Δουλεύουμε σκληρά αλλά..."

Sportdog Team
Ξέσπασε άσος του ΠΑΟ για την κριτική - "Πιέζομαι πολύ - Δουλεύουμε σκληρά αλλά..."

Λίγες ώρες πριν τον αγώνα με τον Ολυμπιακό επέλεξε να μιλήσει ένας από τους βασικότατους παίκτες του Παναθηναϊκού, που μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έδωσε τις δικές του εξηγήσεις για την φετινή σεζόν των Πρασίνων και για την κριτική που δέχονται όλοι, ενώ μίλησε και για την αναμέτρηση με του "ερυθρόλευκους"

Παναθηναϊκός - Γιοάν Μολό: Ο Γάλλος έχει δείξει πολλές φορές τον εκρηκτικό του χαρακτήρα, κάτι που έκανε και πάλι την Κυριακή (16/5). Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο παίκτης των Πρασίνων με μια μακροσκελή ανάρτηση στο instagram έκανε τον απολογισμό της χρονιάς, ενώ μίλησε και για τα συναισθήματά του.

"Άμα μου ζητούσατε να διαλέξω μια φωτογραφία που θα περιγράφει τα συναισθήματα μου αυτή τη σεζόν θα ήταν αυτή. Πιέζομαι πολύ, τόσο σωματικά όσο και ψυχικά. Χρησιμοποιώ τα social για να δείχνω την χαρά μου, την λύπη μου και δεν είμαι κωμικός για να προσποιηθώ κάτι που δεν είμαι. Δουλεύουμε σκληρά για να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας κάτι που δεν έγινε φέτος, όμως από σεβασμό προς εκείνους θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας εάν δεν θέλουμε να έχουμε ξανά τα ίδια αποτελέσματα.

Καταλαβαίνω απόλυτα την κριτική γιατί αυτή η ομάδα αξίζει μόνο επιτυχίες. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους ”αφανείς ήρωες” πίσω μας. Αξίζετε τον σεβασμό μου γιατί όταν δεν είμαστε καλά, είστε πάντα εκεί για να μας ενθαρρύνετε να συνεχίσουμε. Για κάποιους ανθρώπους το ποδόσφαιρο είναι εγωισμός, όμως για εμένα είναι οικογένεια γιατί έτσι είναι όταν μπαίνει μπροστά το συναίσθημα. Δεν έχουν σημασία τα λεφτά, έχει το αποτέλεσμα. Θέλω τα παιδιά μου να είναι περήφανα για εμένα επειδή θα είμαι 100% αληθινός.

Κάποιες φορές γίνομαι "κακός" γιατί μου αρέσει να τα δίνω όλα. Δεν είμαι ψεύτικος. Δεν θα τα παρατήσω ποτέ. Το σκοτάδι πάντα λάμπει στο φως. Πρέπει να τα δώσομε όλα σήμερα και να δώσουμε χαρά στον κόσμο μας", έγραψε ο παίκτης της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιοάν Μολό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags