Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Εκπλήξεις στην ενδεκάδα του ΠAO - Μέσα ο... ξεχασμένος - "Πείραμα" στην άμυνa!
| 2021-05-16 18:29:00

Εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού - Μέσα ο... ξεχασμένος - "Πείραμα" στην άμυνα!

Sportdog Team
Εκπλήξεις στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού - Μέσα ο... ξεχασμένος - "Πείραμα" στην άμυνα!

Οι επιλογές του Σωτήρη Συλαίδόπουλου για την ενδεκάδα του χτυπημένου από τραυματισμούς Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Μπουζούκης επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, στη θέση του τραυματία Χατζηγιοβάνη.

Εκτός του Έλληνα άσου, ο Χριστογεώργος παίρνει θέση στην ενδεκάδα αντικαθιστώντας τον τραυματία Διούδη, ενώ ο Σάντσες μετατρέπεται σε κατά συνθήκη στόπερ για να καλύψει τις απουσίες του τραυματία Σένκεφελντ και του τιμωρημένου Πούγγουρα.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χριστογεώργος, στην άμυνα από τα αριστερά προς τα δεξιά θα είναι οι Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σάντσες και Μολό.
Στο κέντρο θα αγωνιστούν οι Αλεξανδρόπουλος, Μαουρίσιο. Ο Βιγιαφάνιες θα είναι αριστερά, ο Ιωαννίδης στα δεξιά και ο Μπουζούκης πίσω από τον Μακέντα.

Η ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Χριστογεώργος, Βέλεθ, Σάντσες, Μολό, Χουάνκαρ, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Μπουζούκης, Βιγιαφάνιες, Μακέντα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags