Facebook Pixel Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: "Πέταγε" μετά το... έπος της Λεωφόρου ο Μαρτίνς - Σκόρπισε... τρόμο στον ΠΑΟΚ - "Τώρα πάμε να..."
| 2021-05-16 21:53:00

"Πέταγε" μετά το... έπος της Λεωφόρου ο Μαρτίνς - Σκόρπισε... τρόμο στον ΠΑΟΚ - "Τώρα πάμε να..."

Sportdog Team
"Πέταγε" μετά το... έπος της Λεωφόρου ο Μαρτίνς - Σκόρπισε... τρόμο στον ΠΑΟΚ - "Τώρα πάμε να..."

Απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα της ομάδας μετά τη νίκη με 1-4 επί του Παναθηναϊκού εμφανίστηκε στις δηλώσεις ο Πορτογάλος τεχνικός των "ερυθρολεύκων" στέλνοντας... μήνυμα στον ΠΑΟΚ ενόψει τελικού κυπέλλου

Ολυμπιακός - Πέδρο Μαρτίνς: Απόλυτα ικανοποιημένος ήταν ο Πορτογάλος τεχνικός με τη νίκη της ομάδας του επί του Παναθηναϊκού με 1-4 στη Λεωφόρο στις δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova. 

"Είναι ένα μεγάλο σκορ για εμάς και δείξαμε σήμερα ότι οι διακοπές ακόμη δεν έχουν έρθει. Ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι και παραμένουμε συγκεντρωμένοι για τον τελικό Κυπέλλου. Θα είναι ένα ματς γιορτή του ποδοσφαίρου και πάμε για να πάρουμε το τρόπαιο. Σήμερα είδαμε ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, θα θέλαμε να δούμε τον Ελ Αραμπί να πετυχαίνει χατ-τρικ όμως είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από όλους. Και ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε να είχε βάλει δεύτερο γκολ, γενικότερα έγινε ένα ωραίο παιχνίδι" είπε ο τεχνικός της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Πέδρο Μαρτίνς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags