Facebook Pixel Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Για αυτό "τρελάθηκε" ο Γκαρσία μετά τον Αστέρα - "Νιώθει ότι απειλούν άνθρωποι του ΠΑΟΚ"
| 2021-05-17 17:55:00

Για αυτό "τρελάθηκε" ο Γκαρσία μετά τον Αστέρα - "Νιώθει ότι απειλούν άνθρωποι του ΠΑΟΚ"

Sportdog Team
Για αυτό "τρελάθηκε" ο Γκαρσία μετά τον Αστέρα - "Νιώθει ότι απειλούν άνθρωποι του ΠΑΟΚ"

Το ξέσπασμα του Ουρουγουανού τεχνικού μετά την αναμέτρηση του "δικεφάλου του Βορρά" με τον Αστέρα Τρίπολης το βράδυ της Κυριακής (16/5) έκανε πολλούς να μιλάνε για λάθος timing στη στιγμή που μίλησε ο προπονητής της ομάδας, όμως φαίνεται ότι ο λόγος που το έκανε ήταν πολύ σοβαρός

Πάμπλο Γκαρσία - ΠΑΟΚ: Θέση για όσα είπε ο Ουρουγουανός τεχνικός το βράδυ της Κυριακής (16/5) πήρε ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ "Πάμπλο Γκαρσία", Τάσος Τσίου στο ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και στην εκπομπή "Στη Σέντρα". Μάλιστα τόνισε ότι όσα έγιναν δεν θα επηρεάσουν την ομάδα, ενώ είπε ότι αυτά έγιναν γιατί νιώθει ότι απειλείται από ανθρώπους της ΠΑΕ.

"Δε νομίζω να μην υπάρχει οπαδός του ΠΑΟΚ που να μη γνωρίζει τόσο καλά τον Γκαρσία. Εμείς τον γνωρίζουμε λίγο παραπάνω επειδή έχουμε έρθει πιο στενά κοντά του. Δεν είναι λάθος το timing. Τον ΠΑΟΚ δεν τον επηρεάζουν τέτοια πράγματα. Ίσως αυτό από τη μια να το καταδικάζουμε, αλλά από την άλλη να είναι αφύπνιση. Συνήθως κάνουμε το εύκολο και καταδικάζουμε τη δήλωσή του. Ο Πάμπλο λέει ότι αισθάνεται εκείνη την ώρα. Θα φανεί αν έκανε καλά. Μπορεί να λειτούργησε αποτρεπτικά. Αν το Σάββατο σηκώσει την κούπα θα γίνει ήρωας και όλοι όσοι καταδίκασαν τη χθεσινή στιγμή θα το γυρίσουν και θα λένε ανανεώστε τον για άλλα 5-10 χρόνια. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπορεί να μένει στο timing. Αν θα μπει στο γήπεδο και θέλει την κούπα δεν θα τον επηρεάσειαυτή η δήλωση. Δεν είπε και κάτι. Είπε ότι θα μιλήσει με τον ιδιοκτήτη".

Για το ότι φάνηκε πως αισθάνεται απειλή:

"Από τη στιγμή που είπε αυτές τις κουβέντες, καταλαβαίνουμε ότι κάτι γίνεται με πιο ψηλά πρόσωπα στην ομάδα πιστεύω. Γι’ αυτό αισθάνεται απειλή. Είναι κάτι πιο δυνατό από τον ίδιο. Φωτογράφισε πρόσωπα που είναι πιο ψηλά από εκείνον στην ομάδα και θα το συζητήσει με τον πρόεδρο. Δεν θα επηρεάσει την ομάδα. Αν θα κερδίσει το Κύπελλο όλα αυτά θα είναι παρελθόν στο ότι έριξε την ομάδα με όσα είπε", τόνισε ο πρόεδρος του ΣΦ ΠΑΟΚ "Πάμπλο Γκαρσία".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags