Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας – ΑΕΛ: Βόμβες Κούγια για ΠΑΣ και υποβιβασμό: "Θέλουν το ματς στην χαρτιά" - Αποκάλυψη για την ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2021-05-17 17:40:00

Βόμβες Κούγια για ΠΑΣ και υποβιβασμό: "Θέλουν το ματς στα χαρτιά" - Αποκάλυψη για την ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Βόμβες Κούγια για ΠΑΣ και υποβιβασμό: "Θέλουν το ματς στα χαρτιά" - Αποκάλυψη για την ΑΕΛ (ΒΙΝΤΕΟ)

Οι φωτογραφίες με μαθητές, η αγάπη στη Λάρισα και η ευρωπαϊκή αδειοδότηση. Ο ιδιοκτήτης των «βυσσινί» εξηγεί πώς μπορεί να μείνει η ομάδα του στη Superleague και απαντάει στις καταγγελίες για ρατσιστική επίθεση από τον Φάμπρι Κάστρο.

Αλέξης Κούγιας – ΑΕΛ: Παρά τον υποβιβασμό της ΑΕΛ, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε ευτυχισμένος στη Λάρισα και εμφανίστηκε αισιόδοξος για την παραμονή της ομάδας του στη Superleague.

Μιλώντας στην ΕΡΤ3 και τον Γιώργο Μίνο, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ξεκαθάρισε ότι συνεχίζει στην ομάδα και απέρριψε τις καταγγελίες Φάμπρι Κάστρο και ΠΑΣ Γιάννινα κατά του Μανώλη Μπέρτου.

Μάλιστα, σημείωσε σχετικά πως «Θα τους μηνύσουμε, γιατί θέλουν να κερδίσουν στα χαρτιά, να μηδενιστούμε και να χάσουμε το παιχνίδι στα χαρτιά. Ο συγκεκριμένος το έχει ξανακάνει στη Β’ Εθνική»!

Από εκεί και πέρα, τόνισε πως θα συνεχίσει στην Λάρισα για πολλά χρόνια και άφησε να εννοηθεί πως η ομάδα θα περάσει στον γιο του, ενώ σημείωσε πως «όταν περνάω έξω από σχολεία βγαίνουν μαθητές και καθηγητές να φωτογραφηθούν μαζί μου, στην πλατεία της Λάρισας με φωνάζουν να πιω καφέ μαζί τους».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ:

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags