Facebook Pixel "Τρέμουν" την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο - Αυτοί οι πρόεδροι είναι σε... αναμμένα κάρβουνα
| 2021-05-17 23:02:00

"Τρέμουν" την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο - Αυτοί οι πρόεδροι είναι σε... αναμμένα κάρβουνα

Sportdog Team
"Τρέμουν" την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο - Αυτοί οι πρόεδροι είναι σε... αναμμένα κάρβουνα

Οι πάντες ανυπομονούν να δουν και πάλι τις εξέδρες των γηπέδων γεμάτες και πάλι με οπαδούς χαρίζοντας και πάλι στιγμές που μάλλον... έχουμε ξεχάσει τον τελευταίο χρόνο. Όλοι; Σίγουρα όχι! Μάλλον υπάρχουν και αυτοί που θεωρούν τον εαυτό τους πιο... ασφαλή πίσω από κλειστές πόρτες, μιας και οι αποφάσεις τους έχουν προκαλέσει... σεισμό στον κόσμο

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ: Τα όσα έγινα πριν τον αγώνα των "κόκκινων διαβόλων" με τη Λίβερπουλ, με οπαδούς των γηπεδούχων να εισβάλουν στο γήπεδο για να διαμαρτυρηθούν κατά της διοίκησης έχουν... θορυβήσει τους πάντες στο Μάντσεστερ. Ο λόγος δεν είναι άλλος από το γεγονός ότι την Τρίτη (18/5) στο Ολντ Τράφορντ, στον αγώνα με τη Φούλαμ, θα βρεθούν στις εξέδρες του γηπέδου 10.000 φίλοι των της ομάδας με τους ιδιοκτήτες του συλλόγου να... ιδρώνουν για τυχόν νέα έκτροπα.



"Περιμέναμε πολύ καιρό για να υποδεχτούμε ξανά τους οπαδούς. Φυσικά, όλα αυτά που έγιναν στα τελευταία εντός έδρας παιχνίδια, ειδικά αυτό με τη Λίβερπουλ… δεν είναι ωραίο να βλέπεις μια ομάδα να μην είναι ενωμένη. Φυσικά ελπίζουμε ότι την Τρίτη θα είναι μια θετική ημέρα που θα προχωρήσουμε μαζί παίζοντας ωραίο ποδόσφαιρο, γιατί αυτή είναι η δουλειά μου – να ετοιμάζω την ομάδα να παίζει ωραία και να απολαύσουν την ημέρα οι οπαδοί. Η επιστροφή τους είναι σημαντική, καθώς θα το απολαμβάνουμε όλοι μαζί πλέον. Η διάθεση που υπάρχει στον σύλλογο και η σχέση ανάμεσα στην ομάδα και τους οπαδούς είναι καθοριστικό σε σχέση με αυτό που βγαίνει στο γήπεδο σε κάθε ομάδα. Οι παίκτες και όλοι εμείς είμαστε άνθρωποι και φυσικά χαιρόμαστε που επιστρέφουν οι οπαδοί", τόνισε ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags