Facebook Pixel "Βόμβα" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Σούπερ σταρ ζήτησε μεταγραφή (BINTEO)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-17 22:20:00

"Βόμβα" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Σούπερ σταρ ζήτησε μεταγραφή (BINTEO)

Sportdog Team
"Βόμβα" στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο - Σούπερ σταρ ζήτησε μεταγραφή (BINTEO)

Ανακατατάξεις ετοιμάζονται στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο καθώς ένα από τα πιο καυτά ονόματα ζήτησε επίσημα από την ομάδα του ότι θέλει να μεταγραφεί σε άλλο σύλλογο το προσεχές καλοκαίρι και σίγουρα όποιος κι αν είναι ο νέος του προορισμός θα αλλάξει απίστευτα τον χάρτη του αθλήματος

Χάρι Κέιν - Τότεναμ: Έσκασε η... βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο με την φήμη που υπήρχε αρκετό καιρό τώρα να γίνεται πραγματικότητα. Συγκεκριμένα ο Άγγλος επιθετικός ζήτησε από την ομάδα του μεταγραφή μιας και φαίνεται δυσαρεστημένος από το γεγονός έλλειψης τίτλων.

Όπως αποκάλυψε το Sky Sports ο Βρετανός έκανε γνωστή την επιθυμία του στους ανθρώπους του συλλόγου και πρόκειται να αποχωρήσει το προσεχές καλοκαίρι με Μάντσεστερ Σίτι, Γιουνάιτεντ, Τσέλσι, Παρί και Μπαρτσελόνα να είναι οι πρώτοι που ενδιαφέρονται. Το ίδιο ρεπορτάζ αναφέρει ότι ο Χάρι Κέιν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, με τους διοικούντες στην Τότεναμ να μην μπορούν να τον πείσουν να παραμείνει στην ομάδα, όπως έγινε το περασμένο καλοκαίρι.
 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags