17/05/21 - 23:44

"Άκυρο" από το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Ολυμπιακό για ΕΠΟ!

Sportdog Team
"Άκυρο" από το Διαιτητικό Δικαστήριο στον Ολυμπιακό για ΕΠΟ!
1.222views

Δεν δικαιώθηκαν οι Ερυθρόλευκοι στη διαμάχη τους με την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Η ένσταση που κατέθεσαν και γιατί οι ισχυρισμοί τους δεν έγιναν δεκτοί.


Ολυμπιακός - ΕΠΟ: O Ολυμπιακός είχε ζητήσει να ακυρωθεί η πρόσληψη του Ιάκωβου Φιλιππούση στη θέση του Εκτελεστικού Γραμματέα με την αιτιολογία ότι δεν προτάθηκε από τον πρόεδρο της ΕΠΟ Θοδωρή Ζαγοράκη αλλά από τον αναπληρωτή Παναγιώτη Δημητρίου.

Ο ισχυρισμός των Ερυθρολεύκων όμως, δεν έγινε δεκτός από το Διαιτητικό Δικαστήριο, με αποτέλεσμα να ισχύει κανονικά η πρόσληψη του πρώην δημοσιογράφου του ΑΝΤ1 στο νέο του πόστο στην Ελληνική Ομοσπονδία. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ:  

Συνεκδικάζει την υπ΄ αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 7119/09.04.2021 προσφυγή των 1) ΟΣΦΠ ΠΑΕ και 2) Δημητρίου Αγραφιώτη, ατομικά, μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., κατά της Ε.Π.Ο. και την από 19.04.2021 και με αριθμ. κατάθ. Ε.Π.Ο. 8262/19.04.2021 πρόσθετη παρέμβαση του Ιάκωβου Φιλιππούση του Μιχαήλ, Εκτελεστικού Γραμματέα της Ε.Π.Ο., υπέρ της Ε.Π.Ο. και κατά των 1)  ΟΣΦΠ ΠΑΕ και 2) Δημητρίου Αγραφιώτη.

Δέχεται τυπικά και κατ’ ουσίαν την ως άνω πρόσθετη παρέμβαση.

Απορρίπτει την προσφυγή κατά της από 05/04/2021 απόφασης της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ε.Π.Ο., ως προς την εκλογή Εκτελεστικού Γραμματέα της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ