Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Απόφαση Αλαφούζου - "Άκυρο" σε γνωστό κόουτς, θέλει… Λουτσέσκου ή Ζαρντίμ - Τέλος κορυφαίο όνομα
| 2021-05-18 10:05:00

Απόφαση Αλαφούζου - "Άκυρο" σε γνωστό κόουτς, θέλει… Λουτσέσκου ή Ζαρντίμ - Τέλος κορυφαίο όνομα

Απόφαση Αλαφούζου - "Άκυρο" σε γνωστό κόουτς, θέλει… Λουτσέσκου ή Ζαρντίμ - Τέλος κορυφαίο όνομα

Ανατροπή στον Παναθηναϊκό, αλλάζει το πλάνο για προπονητή. Ποιον έχει... στο στόχαστρο ο Γιάννης Αλαφούζος, ποιο μοντέλο θέλει να ακολουθήσει ενόψει της νέας σεζόν και το ηχηρό διαζύγιο που θα "σκάσει" στο Τριφύλλι. Ήδη έφυγε για την πατρίδα του...

Παναθηναϊκός: Μπρος έχουν βάλει οι μηχανές στον Παναθηναϊκό, καθώς μέχρι το τέλος του μήνα επιθυμία του Γιάννη Αλαφούζου είναι να έχει βρεθεί ο νέος προπονητής της ομάδας. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog, πάντως, αυτός δεν θα είναι ο Τόρστεν Φινκ.

Ο Γερμανός τεχνικός μπορεί να βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στην Αθήνα, ωστόσο η παρουσία του στην Ελλάδα δεν συνδέεται με τους «πράσινους». Κι αυτό, διότι δεν πληροί τα κριτήρια που έχουν τεθεί από τον σύλλογο. Ο Φινκ έχει χρόνια να κάνει πρωταθλητισμό, τη στιγμή που η τελευταία του δουλειά ήταν στην Ιαπωνία.

Αυτό που αναζητά ο Αλαφούζος είναι ένας προπονητής με δεδομένη αξία, που έχει μάθει να εργάζεται σε συνθήκες πρωταθλητισμού. Αν μέσα σε όλα αυτά είχε και γνώση της ελληνικής πραγματικότητας θα ήταν ιδανικό. Τέτοια παραδείγματα συνιστούν ο Λουτσέσκου και ο Ζαρντίμ, από όσους έχουν ακουστεί.

Το μόνο βέβαιο, είναι ότι ο Παναθηναϊκός εγκαταλείπει το μοντέλο των... μαθητευόμενων μάγων στον πάγκο του, όπως συνέβη πέρσι δηλαδή με τον Πογιάτος. Ο νέος προπονητής δεν θα επιδέχεται αμφισβήτησης. Αυτός, τουλάχιστον, είναι ο στόχος. Το τι θα κάνει στην πράξη η ΠΑΕ μένει να αποδειχθεί.

Δεν γυρίζει πίσω το ποτάμι για Ντρεοσί, μένει μέχρι να... φύγει

Με πρόσφατο ρεπορτάζ το Sportdog είχε αποκαλύψει, ότι υπάρχει δυσφορία γύρω από το πρόσωπο του Πιέρ Ντρεοσί. Ο Γάλλος γενικός διευθυντής είναι ανύπαρκτος από την καθημερινότητα του αγωνιστικού τμήματος, δίχως να έχει την παραμικρή επιρροή σε κανένα από τους ποδοσφαιριστές ή το επιτελείο.

Αυτό που διαρρέεται τελευταία είναι πως ο Ντρεοσί ενδέχεται να παραμείνει στη θέση του. Ακόμα και να συμβεί κάτι τέτοιο, ουσιαστικά ο Γάλλος θα μένει μέχρι να... φύγει από το «τριφύλλι».

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες προβλέπεται να επιστρέψει στην πατρίδα του, την ίδια στιγμή δηλαδή που ο Παναθηναϊκός φουλάρει το σχεδιασμό του για την εύρεση του επόμενου προπονητή.

Θυμίζουμε, ότι ένα άλλο στοιχείο που αναδεικνύει την περιθωριοποίηση του Ντρεοσί, είναι πως την πρόσληψη τεχνικού την έχει αναλάβει προσωπικά ο Γιάννης Αλαφούζος!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μου πρότεινε παίκτες για ΠΑΟ ο Ντρογκμπά - Ζεστός για ΠΑΕ ο Πατέρας - Αυτό θα πω σε Αλαφούζο"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags