Facebook Pixel Σερτζέι Ρεμπρόφ - ΑΕΚ: Γι’ αυτό θέλει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ - Απόφαση για Μάνταλο, τον πρώτο που ζήτησε - Μεταγραφή 24 εκατ. ευρώ!
| 2021-05-18 12:00:00

Γι’ αυτό θέλει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ - Απόφαση για Μάνταλο, τον πρώτο που ζήτησε - Μεταγραφή 24 εκατ. ευρώ!

Γι’ αυτό θέλει Ρεμπρόφ η ΑΕΚ - Απόφαση για Μάνταλο, τον πρώτο που ζήτησε - Μεταγραφή 24 εκατ. ευρώ!

Το πλάνο του Ουκρανού και οι κινήσεις που θα κάνει. Γιατί ο αρχηγός της Ένωσης θα είναι υπεραπαραίτητος στην ομάδα, εφόσον έρθει και ποια η συνεισφορά του σε ένα «χρυσό» deal για το ουκρανικό ποδόσφαιρο.

Σερτζέι Ρεμπρόφ – ΑΕΚ: Εάν υπάρχει ένα πράγμα που να χαρακτηρίζει τον Σερτζέι Ρεμπρόφ αυτό αναμφίβολα είναι το γεγονός ότι είναι ένας προπονητής που δεν έχει κολλήματα, πόσο μάλλον με συστήματα. Κάνοντας τα πρώτα του βήματα στην Ντιναμό Κιέβου, άρα έχοντας πέσει με το καλημέρα στα βαθιά, είχε επιλέξει το 4-2-3-1, ένα σύστημα το οποίο τίμησε για σημαντικό διάστημα, ωστόσο δεν έμελλε παρά να είναι απλά η αρχή των επιλογών του στην τακτική.

Ενδεικτικά από τα 137 ματς που έκατσε στον πάγκο της ουκρανικής ομάδας, στα 90 επέλεξε το 4-2-3-1. Από εκεί και πέρα σε 26 περιπτώσεις χρησιμοποίησε το 4-3-3, ενώ είχε δοκιμάσει και το 3-4-2-1. Πηγαίνοντας στην Αχλί το σύστημα που χρησιμοποίησε τις περισσότερες φορές ήταν το 4-2-31, ενώ δοκίμασε και το 4-1-4-1, πέρα από το 4-3-3, το οποίο θα λέγαμε ότι ήταν η δεύτερη αγαπημένη του παράταξη στα πρώτα του χρόνια ως προπονητής.

Η παρουσία του στην Φέρεντσβάρος ενίσχυσε ακόμη περισσότερο την αγάπη του στο 4-2-3-1 μιας και ήδη το έχει επιλέξει στα 98 από τα 133 ματς της ομάδας, ενώ φυσικά δεν παρέλειψε να χρησιμοποιήσει στην ουγγρική ομάδα και παρατάξεις με τρεις μπροστά, όπως μας είχε συνηθίσει και τα προηγούμενα χρόνια.

Όπως καταλαβαίνετε μέσω του 4-2-3-1, ο Πέτρος Μάνταλος κρίνεται υπέρ-απαραίτητος για τη νέα χρόνια, ενώ θα χρειαστεί να συνεχίσει να έχει αρκετούς παίκτες για τον άξονα. Πάντως, θα πρέπει να δοθεί προτεραιότητα και στη μεταγραφή ενός εξτρέμ, μιας και ο Λιβάι με τον Τάνκοβιτς δεν αρκούν.

Στα συν του ότι... νιώθει από ντέρμπι, μιας και στο ντέρμπι της Ουκρανίας με την Σαχτάρ Ντόνετσκ σε 14 αγώνες έχει ως απολογισμό 5 νίκες και 2 ισοπαλίες. Αξίζει να σημειωθεί πως στο διάστημα της προπονητικής του καριέρας έχει μάθει να... ξοδεύονται χρήματα για ενισχύσεις, με δεδομένο ότι έχουν αποκτηθεί συνολικά 116, εκ των οποίων οι 21 είχαν αγοραστεί από άλλες ομάδες, ενώ τα συνολικά κόστη έχουν φτάσει τα 40 εκατ. ευρώ.

Όπως και να έχει, πρόκειται για έναν άνθρωπο που ξέρει τι εστί πρωταθλητισμός έχοντας κατακτήσει στα λίγα του χρόνια ως πρώτος τεχνικός 2 πρωταθλήματα Ουκρανίας, 2 κύπελλα, ένα σούπερ καπ, αλλά και τρία πρωταθλήματα Ουγγαρίας.

Το πιο... ενθαρρυντικό στοιχείο το αφήσαμε για το τέλος, μιας και είναι ο άνθρωπος που έχει αναδείξει τον πιο... ακριβό Ουκρανό παίκτη τη τρέχουσα στιγμή που δεν είναι άλλος από τον Βίκτορ Τσιγκάνκοφ, τον οποίο είχε ρίξει στα βαθιά πριν κλείσει τα 17 του χρόνια και η Ντιναμό Κιέβου ετοιμάζεται να τον... μοσχοπουλήσει, έχοντας αξία μεγαλύτερη των 24 εκατ. ευρώ.


** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξεκάθαρο πλάνο από Μελισσανίδη - Δεν... κάνουν για την ΑΕΚ - Να ξεριζωθεί αυτή η νοοτροπία!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags