Facebook Pixel Αλέξης Κούγιας - Αχιλλέας Μπέος: Απάντηση με ειρωνείες από Κούγια σε Μπέο: "Ρε τι έχω πάθει - Ταλαιπωρημένη παλιά νταλίκα..."
| 2021-05-18 16:32:00

Απάντηση με ειρωνείες από Κούγια σε Μπέο: "Ρε τι έχω πάθει - Ταλαιπωρημένη παλιά νταλίκα..."

Sportdog Team
Απάντηση με ειρωνείες από Κούγια σε Μπέο: "Ρε τι έχω πάθει - Ταλαιπωρημένη παλιά νταλίκα..."

Ο... πόλεμος των δύο ανδρών και οι χαρακτηρισμοί μεταξύ τους μέσω ανακοινώσεων και δηλώσεων συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, παρότι ολοκληρώθηκε το πρωτάθλημα. Άλλωστε, η κόντρα τους πλέον έχει μεταφερθεί εκτός ποδοσφαίρου.

Ο Αλέξης Κούγιας απάντησε στους ισχυρισμούς του Αχιλλέα Μπέου, με τον ισχυρό άνδρα του Βόλου να έχει πει πως εάν ο Κούγιας ήταν αυτοκίνητο δεν θα είχε ανταλλακτικό!

Ειδικότερα η τοποθέτησή του:

Διάβασα την χιλιοστή ενασχόληση του Αχιλλέα με εμένα, για να αποκτά δημοσιότητα το ονοματεπώνυμό του γιατί με οτιδήποτε άλλο ασχολείται καθημερινά κανείς δεν το δημοσιοποιεί και του απαντώ γιατί μάλλον δεν γνωρίζει, ως νεόπλουτος μετά την πρόσφατη ενασχόληση του με την θέση του Δημάρχου Βόλου, (αλήθεια τι θα σκέφτονται οι δημότες και πόσοι θα δαγκώνουν το χέρι τους που τον ψήφισαν;), ότι ανταλλακτικά δεν βρίσκεις στα πολύ ακριβά και σπάνια αυτοκίνητα.
 
Έστω και αν δεν κατάλαβε τι είπε, λόγω πιθανώς της παιδείας του, τον ευχαριστώ πολύ για το κομπλιμέντο.
 
Πράγματι αν ήμουν εγώ ένα αυτοκίνητο θα ήμουν σπάνιο και ακριβό και δύσκολα θα έβρισκες ανταλλακτικά, ενώ ο ίδιος μάλλον θα ήταν NissanMicraπου βρίσκεια ανταλλακτικά και στα περίπτερα ή για να μην τον αδικήσω λόγω μεγέθους καμία ταλαιπωρημένη παλιά νταλίκα.
 
Ρε τι έχω πάθει με τον Μπέο;
 
Όλη την νύκτα μένει άυπνος για να γράψει μία ατάκα για μένα, για να τον γράψουν στα sites και οι εφημερίδες.
 
Δεν έχει καταλάβει μέχρι τώρα πόσο κακό του κάνει εκεί στον Βόλο, γιατί οι άτυχοι ψηφοφόροι καταλαβαίνουν κάθε μέρα ποιόν έχουν Δήμαρχο.
 
Θυμίζουμε πως ο Μπέος είχε πει μεταξύ άλλων: «Ο «Αλέκος» Κούγιας δεν έχει αρχή και τέλος, αν ήταν αυτοκίνητο δεν θα είχε ανταλλακτικό. Έπαιξε ρόλο στο φιάσκο του koriopolis, που τα άκουσε στην πιάτσα κι έτσι πήγα φυλακή εγώ. Είναι ο κύριος υπεύθυνος που έπεσε η Λάρισα και όλες αυτές οι αηδίες που λέει τώρα δεν ευσταθούν. Οι κύριοι αντίπαλοι της Λάρισας ήταν ο Παναιτωλικός και ΟΦΗ. Κέρδισέ τους μέσα στη Λάρισα να σωθείς. Τι ψάχνεις τώρα να βρεις; Και ο θείος, ο παππούς, ο Αυστραλός, ο έτσι και ο αλλιώς. Και γιατί δεν τα έλεγε τόσα χρόνια; Μετά από 6 χρόνια θυμήθηκε ότι ο ιδιοκτήτης των Ιωαννίνων είναι συγγενής κάποιου κτλ; Αυτά είναι αστεία και ντροπή. Αυτός είναι ο Κούγιας, έτσι έχει μάθει να πορεύεται και δυστυχώς γι’ αυτόν, ευτυχώς για μας, έχει κριθεί. Τον έχει καταλάβει όλος ο κόσμος και όχι απλά η πλειοψηφία».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags