Facebook Pixel Άρης: Παίρνει... σκούπα ο Καρυπίδης - Αυτούς "τελειώνει" άμεσα από τον Άρη - Φεύγουν "βαριά" χαρτιά
| 2021-05-18 18:40:00

Παίρνει... σκούπα ο Καρυπίδης - Αυτούς "τελειώνει" άμεσα από τον Άρη - Φεύγουν "βαριά" χαρτιά

Sportdog Team
Παίρνει... σκούπα ο Καρυπίδης - Αυτούς "τελειώνει" άμεσα από τον Άρη - Φεύγουν "βαριά" χαρτιά

Από την στιγμή που δεν υπάρχει οριστική απόφαση για την υπόθεση Ντουρμισάι και την πιθανή απαγόρευση μεταγραφών στην ομάδα οι Κίτρινοι είναι πιθανό να περάσουν ένα... δύσκολο καλοκαίρι, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι δεν προχωράει το πλάνο τους έχοντας ετοιμάσει τη λίστα με τους ποδοσφαιριστές που θα αποχωρήσουν από τον σύλλογο

Άρης: Μπορεί ακόμα οι Κίτρινοι να μην ξέρουν αν θα τους επιτραπεί να κάνουν μεταγραφές, λόγω της υπόθεσης Ντουρμισάι, όμως ξέρουν πολύ καλά ποιοι θα είναι αυτοί που θα αποχωρήσουν. Αρχικά πρόκειται για τον Νικόλα Ιωάννου, που ήταν δανεικός στην ομάδα από τη Νότιγχαμ Φόρεστ, όμως δεν έπεισε και δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη. 

Παράλληλα εκτός ομάδας πρόκειται να τεθούν Κάτσε και Σίλβα, μια απόφαση που πάρθηκε μετά τις πρώτες συναντήσεις ανάμεσα σε Καρυπίδη και Μάντζιο. Στην ίδια κατηγορία ανήκει και ο Κώστας Μήτρογλου, που παρά το γεγονός ότι ήρθε το Γενάρη με μεγάλες... προσδοκίες, δεν κατάφερε να δικαιώσει τον... ντόρο που έγινε και πλέον οι δύο πλευρές ψάχνουν την... χρυσή τομή για να τερματίσουν τη συνεργασία τους. Σίγουρα ο Άρης θα προχωρήσει και σε άλλες αποδεσμεύσεις, όμως τα πάντα θα κριθούν από το τι θα γίνει με την απαγόρευση των μεταγραφών. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags