Facebook Pixel Απίστευτο! Πατέρας παίκτη έκανε "ντου" και τα... έσπασε σε προπονητικό κέντρο!
| 2021-05-18 18:12:00

Απίστευτο! Πατέρας παίκτη έκανε "ντου" και τα... έσπασε σε προπονητικό κέντρο!

Sportdog Team
Απίστευτο! Πατέρας παίκτη έκανε "ντου" και τα... έσπασε σε προπονητικό κέντρο!

Ένα πρωτοφανές περιστατικό συνέβη σε προπονητικό κέντρο μεγάλης ομάδας όταν εισέβαλε ο πατέρας ενός νεαρού ποδοσφαιριστή και αφού πρώτα έσπασε πέντε σταθμευμένα αυτοκίνητα άρχισε να τρομοκρατεί και μια ομάδα παικτών που έκανε προπόνηση εκείνη την ώρα

Ρόμα: Απίθανες σκηνές έζησαν όσοι βρίσκονταν στο προπονητικό κέντρο "Fulvio Bernardini" στην "Αιώνα Πόλη". Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Ιταλία ο πατέρας του 22χρονου επιθετικού Τζιανλόυκα Σκαμάκα, που παίζει δανεικός στην Σασουόλο, μπήκε με το αυτοκίνητό του στο κέντρο της Τριγκόρια αρχικά σπάζοντας την κεντρική είσοδο.

Στη συνέχεια κρατώντας έναν σιδερένιο λοστό έσπασε πέντε αυτοκίνητα που βρίσκονταν στο πάρκινγκ, ανάμεσα σε αυτά και του αθλητικού διευθυντή του συλλόγου, Τιάγκο Πίντο. Το απίστευτο ήταν ότι όλα αυτά γίνονταν ενώ ο ίδιος φορούσε την εμφάνιση της Σασουόλο, ενώ αργότερα πήγε σε σημείο που γινόταν η προπόνηση ομάδας νέων των "τζιαλορόσι" όπου τους τρομοκράτησε και επικράτησε πανικός. Όπως ήταν δεδομένο ειδοποιήθηκε η αστυνομία, που τον συνέλαβε, ενώ υπήρξε πρόβλημα στην ταυτοποίηση των στοιχείων του, μιας και δεν είχε μαζί του την ταυτότητα.

Ο λόγος ακόμα είναι άγνωστος, ενώ το μόνο που μπορεί να σχετίζεται είναι το γεγονός ότι ο γιος του το 2012-15 αγωνίστηκε στην Ρόμα, πριν πάρει μεταγραφή στην Ολλανδία και την Αϊντχόφεν. 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags