Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Άρχισαν τα... όργανα για Αλαφούζο - Ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)
| 2021-05-18 20:34:00

Άρχισαν τα... όργανα για Αλαφούζο - Ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Άρχισαν τα... όργανα για Αλαφούζο - Ξεκίνησαν οι διαμαρτυρίες των οπαδών του ΠΑΟ (ΦΩΤΟ)

Μπορεί να υπήρχε... ηρεμία για δύο περίπου μέρες από την πλευρά του κόσμου του Παναθηναϊκού εναντίον του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ, όμως φαίνεται ότι το καλοκαίρι θα είναι... μεγάλο με τις πρώτες αντιδράσεις να βλέπουν τον φως της δημοσιότητας και μάλιστα με αρκετά ευφάνταστους τρόπους

Παναθηναϊκός - Γιάννης Αλαφούζος: Με το ποδοσφαιρικό τμήμα των Πρασίνων να κάνει μια ακόμα... τραγική χρονιά, μιας και δεν κατάφερε να προκριθεί ούτε καν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, κάτι που έκανε τους οπαδούς... έξαλλους. Οι αντιδράσεις του κόσμου ήταν τόσο καιρό κατά κύριο λόγο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όμως την Τρίτη (18/5) ένας φίλος του "Τριφυλλιού" το πήγε λίγο πιο... μακρία.

Συγκεκριμένα ένας οδηγός ταξί, που προφανώς είναι οπαδός των Πρασίνων, αποφάσισε να αρχίσει να κυκλοφορεί με μια φωτογραφία που υπάρχει ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, με ένα Χ επάνω του, δείχνοντας έτσι την αντίθεσή του με την ύπαρξη στον σύλλογο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags