Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Τελειώνει" ξένος άσος από τον Ολυμπιακό - "Σειρήνες" από Γερμανία - Ποιος... τρέμει για τη θέση του!
| 2021-05-18 21:30:00

"Τελειώνει" ξένος παίκτης στον Ολυμπιακό- "Σειρήνες" από Γερμανία- Ποιος... τρέμει για τη θέση του!

του Παναγιώτη Νικολάου
"Τελειώνει" ξένος παίκτης στον Ολυμπιακό- "Σειρήνες" από Γερμανία- Ποιος... τρέμει για τη θέση του!

Ο... σίγουρος που αποχωρεί κατόπιν δικής του επιθυμίας και ένας ακόμα, που ήρθε με προσδοκίες αλλά βλέπει τα πράγματα να μην εξελίσσονται ιδανικά. "Σκάει" διπλή αποχώρηση στο Λιμάνι;

Ολυμπιακός: Σκάει αποχώρηση στα μπακ. Ο Ολυμπιακός έχει μια εκκρεμότητα για να ολοκληρώσει μια άκρως επιτυχημένη χρονιά, δηλαδή την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος με τον ΠΑΟΚ. Από εκεί και πέρα όμως οι κινήσεις για τη νέα χρονιά ήδη δρομολογούνται. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να σκάσει άμεσα και η πρώτη αποχώρηση λόγω... κινήτρου.

Αναφερόμαστε φυσικά στον Ντρέγκερ, ο οποίος δεν έχει πείσει για να λογίζεται καν ως αναπληρωματικός έχει ως αποτέλεσμα να έχει δημιουργήσει την ανάγκη στον Τυνησιογερμανό μπακ να θέλει να αποχωρήσει. Ρόλο σε αυτό έχει παίξει φυσικά και το επερχόμενο Κόπα Άφρικα στο οποίο θέλει να βρίσκεται και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να έχει αγωνιστικό ρυθμό. Εξάλλου, ήδη ακούγεται πως ομάδες από την Γερμανία περιμένουν για να τον αποκτήσουν!



Από εκεί και πέρα, η περίπτωση του Κένι Λαλά λογικά θα δρομολογηθεί μετά το πέρας της προετοιμασίας το προσεχές καλοκαίρι, μιας και αναγνωρίζεται ότι ήρθε στον Ολυμπιακό μεσούσης της χρονιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώην TOP άσος του Ολυμπιακού για Παναθηναϊκό - "Κόβει" την μπάλα αν δεν φύγει από την ΑΕΚ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags