Facebook Pixel Άκυρη η επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό - "Έσκασε" ο Μαρινάκης
| 2021-05-19 00:04:00

Άκυρη η επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό - "Έσκασε" ο Μαρινάκης

Sportdog Team
Άκυρη η επιστροφή Έλληνα άσου στον Ολυμπιακό - "Έσκασε" ο Μαρινάκης

Ήταν γνωστό ότι ο Ολυμπιακός ήθελε να επενδύσει και στο ελληνικό στοιχείο στην προσεχή μεταγραφική περίοδο, όμως όλα δείχνουν ότι θα πρέπει να αναθεωρήσει τους στόχους του μιας και μια είδηση φαίνεται ότι χαλάει τα... σχέδια των ανθρώπων του Πειραιά 

Ολυμπιακός - Μπάμπης Λυκογιάννης: Το ταξίδι του Φρανσουά Μοντεστό στην Ιταλία ήταν η αφορμή να ξεκινήσει μια έντονη φημολογία για πιθανή κρούση στον Έλληνα μπακ της Τζένοα. Μάλιστα την επιστροφή του παίκτη στον Πειραιά δεν είχε αποκλείσει ούτε ο ίδιος ο μάνατζερ του ποδοσφαιριστή. Παρά τα ρεπορτάζ ο διεθνής παίκτης είχε δηλώσει ότι προτεραιότητά του ήταν να παραμείνει στην Ιταλία καθώς είχε μια εξαιρετική σεζόν με τους "ροσομπλού" και παρά το γεγονός των μεταγραφικών... σεναρίων έδειχνε διατεθειμένος να παραμείνει στην Γένοβα.

Όπως έγινε γνωστό από δημοσιεύματα από την Ιταλία ο ατζέντης του Έλληνα αμυντικού είχε συνάντηση με την Τζένοα ώστε να προχωρήσουν σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έχει συμβόλαιο με την Τζένοα μέχρι το 2022 και οι συζητήσεις που γίνονται είναι για την επέκταση ενός ακόμα χρόνου, με τα δημοσιεύματα να κάνουν λόγο για σίγουρη συμφωνία κάτι που σημαίνει ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να αλλάξει τους στόχους του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags