Facebook Pixel Ολυμπιακός: Η Τσέλσι πήρε εκδίκηση από τη Λέστερ κι έκανε το χατήρι στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2021-05-19 00:17:00

Η Τσέλσι πήρε εκδίκηση από τη Λέστερ κι έκανε το χατήρι στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Η Τσέλσι πήρε εκδίκηση από τη Λέστερ κι έκανε το χατήρι στον Ολυμπιακό! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σούπερ νεα για τους Πειραιώτες, καθώς η Τσέλσι νίκησε 2-1 τη Λέστερ και πλέον... αγκαλιάζει το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League, εξέλιξη που βολεύει από απόλυτα τον Ολυμπιακό!

Ολυμπιακός: Οι οπαδοί του Ολυμπιακού περίμεναν με... κομμένη την ανάσα το αποτέλεσμα του Τσέλσι - Λέστερ και το τελικό 2-1 τους κάνει να πανηγυρίζουν!

Με τη νίκη αυτή οι Λονδρέζοι ξεπέρασαν τη Λέστερ και ανέβηκαν στην 3η θέση, βολεύοντας και τον Ολυμπιακό, ο οποίος θέλει η Τσέλσι να βγει στο Champions League από το πρωτάθλημα και όχι κατακτώντας το στον τελικό με τη Μάντσεστερ Σίτι. Και αυτό γιατί αν οι Μπλε διατηρηθούν εντός της πρώτης τετράδας και εξασφαλίσουν το εισιτήριο μέσω της Premier League, οι Πειραιώτες θα ξεκινήσουν την πορεία τους από τον δεύτερο προκριματικό Γύρο αντί για τον πρώτο!

Με μόλις μια αγωνιστική να απομένει, η Τσέλσι ανέβηκε στους 67 βαθμούς, αφήνοντας τη Λέστερ στους 66, με τη Λίβερπουλ να έχει 63, αλλά και ένα ματς λιγότερο. Αν η Λίβερπουλ νικήσει τη Μπέρνλι την Τετάρτη (22:15), θα είναι ισόβαθμη με τη Λέστερ, αλλά θα υπερτερεί λόγω καλύτερη διαφοράς τερμάτων (+20 η Λέστερ, +21 με ματς λιγότερο η Λίβερπουλ).

Στα αγωνιστικά του ματς, η Τσέλσι πήρε εκδίκηση για τον χαμένο τελικό Κυπέλλου από τη Λέστερ το προηγούμενο Σάββατο (1-0) χάρη σε γκολ των Ρίντιγκερ και Ζορζίνιο με πέναλτι. Το μόνο που κατάφεραν οι Αλεπούδες ήταν να μειώσουν στο τελικό 2-1 με τον Ιεανάτσο, αφού το 90 ο Πέρεθ στατάλησε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags