Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Παναθηναϊκός: Το "μαύρο κουτί" της φετινής σεζόν
| 2021-05-19 22:10:00

Παναθηναϊκός: Το "μαύρο κουτί" της φετινής σεζόν

Sportdog Team
Παναθηναϊκός: Το "μαύρο κουτί" της φετινής σεζόν

Ο Παναθηναϊκός απέτυχε να βρεθεί στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, με αποτέλεσμα να παραμείνει εκτός ευρωπαϊκών εισιτηρίων για μία ακόμα χρονιά, όμως είναι η πρώτη που μένει εκτός τα τελευταία χρόνια για αγωνιστικούς λόγους. Ποιοι λόγοι οδήγησαν στην φετινή αποτυχία του "τριφυλλιού"; Ανοίγουμε το "μαύρο κουτί" της φετινής κατάρρευσης των "πρασίνων"

Παναθηναϊκός: Πάνε αρκετά, πλέον, χρόνια από την τελευταία ευρωπαϊκή παρουσία του Παναθηναϊκού. Η τελευταία φορά που οι «πράσινοι» φόρεσαν ευρωπαϊκό κοστούμι, ούτε καν του άλλοτε πρέσβη, ήταν τον Αύγουστο του 2017, όταν η τότε ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη κληρώθηκε στα προκριματικά του Europa League με την Μπιλμπάο.

Μπορεί το α’ ημίχρονο του πρώτου αγώνα στη Λεωφόρο να δημιούργησε προσδοκίες, η συνέχεια όμως ήταν δυσανάλογη, με το «τριφύλλι» να γνωρίζει την εντός έδρας ήττα με 2-3 και συνακόλουθα τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της διοργάνωσης. Συμπληρώνονται φέτος 4 χρόνια από την αποχή του Παναθηναϊκού από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και η φετινή αποτυχία της ομάδας να δοκιμάσει την τύχη του, έστω και στο Conference League, προκαλεί νέα στεναχώρια στους φίλους της ομάδας. Έχει ενδιαφέρον να δει κανείς πώς έφτασε το «τριφύλλι» σε αυτή την αποτυχημένη χρονιά, από την ημέρα που ξεκίνησε ο σχεδιασμός, πριν καν αποχωρήσει ο Γιώργος Δώνης, μέχρι και σήμερα.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags